Ha lengyelországban pénzért árulok szerelmes lapokat az utcán akkor beleütközök valamilyen törvénybe? Lent
Ennel hulyebb otletet reg hallottam.
Nem tudom hany eves vagy de ha 16 folott akkor van meg majdnem egy honapod diakmunkat vallalni, abbol lehet penzed. Ha 16 alatt, akkor meg szerintem jobban jarsz ha kiraksz hirdeteseket a kornyeken hogy vallalsz kerti munkat, kutyasetaltatast, automosast, etc., ezekkel elorebb leszel. Arrol nem is beszelve hogy szerintem nincs az az osztalyfonok aki otthagyja valami teren az egyik diakjat kepeslapot arulni amig a tobbiek varost neznek.
Egyrészt, feltételezem azért raktad be a minecraft-tól az iphone-ig a tageket, hogy gyorsan sokszínű válaszok érkezzenek. Ezt meg is kaptad, tehát ne szólj be azoknak, akik elmondják a véleményüket. Szerintem sokan közülük sokkal reálisabban látják a világ működését, mint te.
Továbbá őszintén érdekelne, hogy mennyiben érzed magad versenyképesnek a lengyel képeslapgyártó iparral (mondjuk nekik 0.1 sec és 5 forint legyártani egy darabot, neked?) vagy az elosztó hálózattal (a helyi szuvenírboltok és butikok ezer dolgot árulnak, és megbízhatóak, ellenben valami szédült, nyelvet nem beszélő kiscsajjal). Vagy hogy mekkora kereslet lehet szerelmes lapokra Áprilisban. De nyilván ezeket mind átgondoltad, és megéri külföldön szállást, utazást és élelmiszert fizetni azért, hogy eladj óránként három lapot 200 forintért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!