Nyerő páros szerelmes párjai mennyit kaphatnak vajon a szereplésért?(2021)
Figyelt kérdés
Gondoltam megkérdezem, hiszen kíváncsi lennék rá és semmi egyebet sem tudok!2021. okt. 28. 22:23
3/20 anonim válasza:
Nem ugyanannyit kapnak. Egyéni megállapodást kötnek velük.
4/20 anonim válasza:
Nyilvan. Csutiek kicsit dragabbak mint Norbi es Odett..
5/20 anonim válasza:
Szerintem milliós tételről van szó. Mondjuk a Kulcsárékat el tudom képzelni ilyen műsorban, a Pataki Zitáékon viszont meglepődtem, hogy így ki merik rakni a kapcsolatukat, illetve már nem az első évadról van szó, szóval tudható volt, hogy itt bizony kemény konfliktusok lesznek.
6/20 A kérdező kommentje:
Olvastam pár korábbi kérdést a műsorról. Szerintetek megjátszott? Én véleményem semleges ezzel kapcsolatban.
2021. okt. 29. 13:17
7/20 anonim válasza:
Annyira, mint a Suevivor, a Való világ, meg a többi. Nem mostanában fogjuk megtudni.
8/20 anonim válasza:
Gondolom egyéni szerződéseket köt velük az rtl klub, és titoktartásra vannak kötelezve gázsi szinten (is). Nem ugyanannyi pénzt kaphattak páronként az biztos. L.L. Junioréknál tudom a legnagyobb összeget elképzelni, majd Edináék, Rebekáék jönnek. Bár lehet függ attól is, hogy ki hány adásban szerepel. Bár aki eleve rtl-es szerződésben van, az nem biztos hogy kap külön pénzt, vagy ha kap is, kevesebbet. De én is több milliót tudok csak elképzelni a 3-4 hétre. Kb 4-5-10 milliót. Sebestyén Balázs például nem kap külön pénzt a műsorvezetésért, mert le van szerződve, és az rtl klub havonta fizet neki kb 2-3 milliót, hogy a csatornánál maradjon. Ha nincs képernyőn akkor is kap pénzt, de ha találnak valamilyen műsort neki, akkor azt el kell vállalnia.
9/20 anonim válasza:
7 Nyilván civil szereplők soha nem kapnak annyi pénzt, mint a celebek.
10/20 anonim válasza:
Mondjuk nem ertem miert pontoztatok le e 2es válaszom. Teljesen valid valasz.
Mar kiszivargott egyebkent a vegeredmeny. Bauko Eva haknizik vele, azt allitja meg van rendezve, de o nem ezert tudha, hanem mert ez egy honapokkal ezelott felvett dolog, es nyilvan valaki nem tartotta magaban es elmondta ennek a nembernek. Ugyanugy ahogy a Survivort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!