Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásra jelentkezésnél mi az...

Állásra jelentkezésnél mi az elfogadott? Értesíteni ha nem lett kiválasztva vagy nem szólni, úgyis rájön előbb-utóbb.

Figyelt kérdés
2021. okt. 27. 12:00
A kérdező szavazást indított:
értesíteni hogy nem lett kiválasztva
nem szólni, úgyis rájön
21 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok helyen leszarják nem szólnak.
2021. okt. 27. 12:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenkinek visszajelzek, aki hozzám jelentkezik munkára. Nyilván nálam nem többszázas/többezres jelentkezőszám van, mint egy multinál, de nincs is külön hr osztályom :P
2021. okt. 27. 12:15
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Sajnos az a bevett szokás, hogy nem szólnak. Ettől függetlenül szerintem ez nagyon gáz, hogy valakinek nincs 5 perce egy köremailt megírni, hogy "Nem téged választottunk, sok sikert a további álláskereséshez".
2021. okt. 27. 12:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos sokszor nem válaszolnak a cégek, persze ha TE ignorálod őket, akkor verik az asztalt és esetleg zaklatnak is...

Velem olyan is volt, hogy fél év után hívtak interjúra. Mit akarnak már olyankor meg. :D

2021. okt. 27. 12:55
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Még egyszer sem értesítettek arról, hogy nem kaptam meg a melót
2021. okt. 27. 12:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Pont a napokban kaptam meg az elutasítást a 11 hónappal ezelötti jelentkezésemre.
2021. okt. 27. 13:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem szép dolog, de sajnos nem ritka.

Ha nem mondtak konkrét dátumot, hogy meddig válaszolnak, interjú után 3 munkanappal írj egy emlékeztető emailt, és utána vedd úgy, hogy visszautasítottak.

2021. okt. 27. 14:51
 8/11 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem az a siralmas, hogy ha jelentkezel valahová, akkor nem veszed a fáradságot, hogy felhívd őket, és érdeklődj, mi van.

Engem MINDENHOVA úgy vettek fel, hogy telefonáltam, érdeklődtem. Volt egypár munkahelyem. Ők tuti nem hívtak volna. És meg is értem: nekem se kéne olyan alkalmazott, aki igazából szarik az egészbe. Úgy látszik, van elég pénzed, nincs szükséged a munkára. Ha te letojod, akkor ők minek erőlködjenek? Meg ugye nem gondoljátok komolyan, hogy több ezer címre majd küldözgetik a leveleket, pláne telefonálgatnak? Fordítva ültök a pacin, kedveskéim.

2021. okt. 27. 17:31
 9/11 anonim ***** válasza:

8-as te nagyon elvagy tévedve, persze majd még én írogatok meg hívogatok ezer céget a saját jelentkezéseimmel kapcsolatban mikor én már megtettem a saram.

Ez a válaszolás csak egy alap emberi dolog lenne a részükről. Nem vagyok hajlandó olyan helyen dolgozni, ahol ezt képtelenek megtenni.

Mellesleg a mostani munkahelyem engem keresett meg, nem is én jelentkeztem eredetileg. Szóval nem, nem ülök fordítva a pacin. Inkább azok a cégek teszik, akik alap dolognak várják a megalázkodást az egyenlő félként kezelés helyett.

2021. okt. 27. 23:32
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez igy van sok helyen. Behívnak interjura, akkkr utana sem szoktak valaszolni
2021. okt. 29. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!