Állásra jelentkezésnél mi az elfogadott? Értesíteni ha nem lett kiválasztva vagy nem szólni, úgyis rájön előbb-utóbb.
Sajnos sokszor nem válaszolnak a cégek, persze ha TE ignorálod őket, akkor verik az asztalt és esetleg zaklatnak is...
Velem olyan is volt, hogy fél év után hívtak interjúra. Mit akarnak már olyankor meg. :D
Nyilván nem szép dolog, de sajnos nem ritka.
Ha nem mondtak konkrét dátumot, hogy meddig válaszolnak, interjú után 3 munkanappal írj egy emlékeztető emailt, és utána vedd úgy, hogy visszautasítottak.
Szerintem az a siralmas, hogy ha jelentkezel valahová, akkor nem veszed a fáradságot, hogy felhívd őket, és érdeklődj, mi van.
Engem MINDENHOVA úgy vettek fel, hogy telefonáltam, érdeklődtem. Volt egypár munkahelyem. Ők tuti nem hívtak volna. És meg is értem: nekem se kéne olyan alkalmazott, aki igazából szarik az egészbe. Úgy látszik, van elég pénzed, nincs szükséged a munkára. Ha te letojod, akkor ők minek erőlködjenek? Meg ugye nem gondoljátok komolyan, hogy több ezer címre majd küldözgetik a leveleket, pláne telefonálgatnak? Fordítva ültök a pacin, kedveskéim.
8-as te nagyon elvagy tévedve, persze majd még én írogatok meg hívogatok ezer céget a saját jelentkezéseimmel kapcsolatban mikor én már megtettem a saram.
Ez a válaszolás csak egy alap emberi dolog lenne a részükről. Nem vagyok hajlandó olyan helyen dolgozni, ahol ezt képtelenek megtenni.
Mellesleg a mostani munkahelyem engem keresett meg, nem is én jelentkeztem eredetileg. Szóval nem, nem ülök fordítva a pacin. Inkább azok a cégek teszik, akik alap dolognak várják a megalázkodást az egyenlő félként kezelés helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!