Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik szerintetek a jobb...

Melyik szerintetek a jobb munka? Biztonsági őr vagy közterület felügyelő?

Figyelt kérdés

Nem szeretném lenézni egyik munkát sem. Én jelenleg őrként dolgozom és érdekelne a véleményetek. Anyagi szempontból a "maszek" cégek őrei jobban keresnek, a felügyelők pedig önkormányzati alkalmazottak.

Én annyira lennék kíváncsi, hogy átlagban szerintetek melyik munka "jobb" vagy "elfogadottabb", anyagi részét, vagy akár a sok fekete bejelentést figyelmen kívül hagyva, szimplán első benyomásra!

2021. máj. 19. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztonsagi or azert eleg tag fogalom, lehet ez olyan munka amikor egesz nap nem ulhetsz le, kozben meg megis semmit se kell csinalnod (mondjuk egy ruhabolt biztonsagi ore), vagy pedig a felig portas kategoria amikor ido nagy reszeben filmet nezhetsz vagy amit szeretnel. Elobbit semmi penzert nem csinalnam, utobbi meg sok embernek egy alom munka (fizetest es munkaorakat leszamitva).
2021. máj. 19. 19:13
 2/4 anonim ***** válasza:
66%
Ha szereted a nagy izgalmakat, kihívásokat akkor közteres,ha inkább a nyugodt és kiszámítható munkát akarsz biztonsági őr.
2021. máj. 19. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
80%
Koztereskent nem tudnék tükörbe nézni, úgyhogy egyértelműen bármi más.
2021. máj. 19. 22:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Nyugodt, kiszámítható munka? 😂🤣🤣

Nagyon nyugodt a havi 240-400 óra munka. Ha 24-ezel, akkor alap a 240, de sok helyen másnap visszahívnak még 12-re. Bárki lebetegszik, nem jön dolgozni, hirtelen felmond, akkor ugrani kell egyből. Volt olyan, hogy otthon aludtam már, reggel végeztem 24-ben és csörgött a telefon, be KELL menni estére 12-ben.

Voltam olyan helyen is, ahol 3 ember munkáját vittük ketten, 24/24-ben. Kegyetlen volt. Szó szerint semmire nem volt időm. A barátaim lekoptak, párkapcsolat pedig meg sem fordult a fejemben.

Nyugodt? Dolgoztam építkezésen, ahol mindenki cigány volt kb. Egésznap a munkagépek által felvert port szívtam, meg a dízelgőzt. Csesztetett egész 24-ben a központ(hívogattak telefonon), csesztett az építésvezető, az ellenőr, meg mindenki. Cserébe autóból kellett őrizni, nem kaptunk áramot, fagyoskodni kellett egésznap a -10 fokokban, nyáron pedig a 40 fokban rohadtunk. Elárum még azt is, hogy ha árnyékban 40 fok van, akkor a napon sokkal több van, az autódban pedig még több, és SEMMIVEL nem tudsz ellene védekezni, ha nincs árnyék(nem volt). Tehetsz fel 6 szélvédőtakarót, kinyithatsz minden ajtót, stb. Nem sokat fog segíteni. A hőguta esélye fokozottan fenáll, és nem lesz egy idő után hideg vized sem, mert délre legkésőbb minden felmelegszik a kocsidban, délutánra pedig a hűtőládád is teljesen kihűl. Ha főttételt akarsz enni, akkor azt is max délig tudod megenni. Télen pedig megfagyva/hidegen eszed, mert nincs mikró/hűtő, konténer, áram, védőital meg semmi. Az autód télen még belül is rádfagy ahogy lélegzel. Ha gázzal fűtesz az nagyon káros, marja a szemedet(nekem be is gyulladt tőle többször), illetve ha nem hagysz elég rést az ablakon, akkor simán meghalsz. Volt kollégám aki tavaly télen nem élte meg a reggelt.

Most boltot őrzök. 2 naponta jön az ellenőr, mindenbe beleköt, a főnököm pedig van mikor 0-24 hivogat, akkor is ha itthon vagyok. A boltvezetők is pattognak, a pénztárosok is, stb. Te vagy mindenhol a legalja. Senkinek nem jó semmi, és mindenki mindent rajtad vezet le. Őrként lábtörlő vagy. Boltban ráadásul gúvadhat a szemed a szar kamerarendszeren ami full homály, és keresheted hogy melyik cigány milyen csokit tett zsebre(egy hangyafa sz mozdulat az egész), mire visszanézed kiég az agyad. Főleg, hogy olyan homályos a felvétel, hogy agyfa sz.

Fenyegetnek, van mikor dulakodni kell. Még aki lopott az van felháborodva, harcolni kell a vevőkkel. Ha csipog az ÁV kapu, és odamész a vevőhöz megnézni, hogy mi volt az akkor az lesz felháborodva, hogy te őt lopással gyanúsítod. Ha nem mész, akkor meg leugat az üzletvezető.

Tőled kérdezgetik, hogy jó-e a Repont, és ha a vénasszony nem ért a géphez, akkor menjél vele, dobjál be neki 100 üveget, különben hisztizik.

Ha jön egy ,,kedves" anyuka kölyökkel, és a kölyke megzabál 2 csokit, és rámersz szólni akkor nyilván ő lesz felháborodva, hogy mit képzelsz. Simán lehet a Vásárlók könyvébe is beír, és akkor leordít az üzletvezető is. Ha nem szólsz rá, akkor meg azért ordítanak le.

Ha egy lopást nem veszel észre, akkor utálni kezdenek.

2 kollégámat majdnem megölték nemrég Vas megyében, mert kirabolták a boltot, ahol dolgoztak. Ja, hogy nem hirdeti a TV? Attól még ez történt.

A jobb helyekre(követség, stb) meg kevés az ismeretség. Azokat nem hirdetik csak úgy.

Egyetlen előnye: Nagyon rövid időn belül el lehet benne helyezkedni. Én mikor legutóbb felmondtam, akkor 6 napot voltam itthon, a 7-en már mentem dolgozni, úgy hogy a felmondásom másnapján kezdtem el önéletrajzokat küldeni mindenfelé.

nov. 5. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!