Egy programozó bootcamp elvégzése után kezdő “kódermajomként” mennyi pénzt lehet keresni, havi mennyi munkaóra vállalással? Illetve 1 év tapasztalattal meg lehet e már keresni havi nettó 250 ezer forintot, heti maximum 40 óra vállalásával?
"Mondjuk másfél millióért el is várom ezt…"
LOL, az egyetemen a PTI szakot kevesebből elvégeztem, csak annak értelme is van.
jó még akkor sértődjön meg az érzékeny lelketek mert azt írta valaki hogy kódermajom
kérdésre választ esetleg valaki?
A kérdésedre felelve, igen, egy junior fejlesztő megkapja a kérdésben említett 250 ezer nettót havonta.
Viszont nem minden bootcampet végzett emberből lesz szoftverfejlesztő.
13/14 anonim ***** válasza:
Elfelejtettél visszalépni a kérdezős accba
Kokkos: Azt a választ egyáltalán nem én írtam…
Ez az egy accountom van.
Amúgy van egyáltalán olyan szakma amit úgy lehet csinálni, hogy megcsinálsz egy másfél milliós képzést és utána szigorúan heti 40 óráért kapsz érte 250 nettót?
Nem tudom elképzelni, hogy van ilyen.
Fodrász? De azt heti 40 órában nem fogja kitanulni olyan szintre, hogy jó legyen belőle és járjanak hozzá az emberek.
#18. Na de ezek a bootcampek a legrövidebb esetben is 18 hetesek, és akkor ilyen rövidek csak, ha “főállásban” ezzel tudsz alatta foglalkozni.
De van egy éves képzés is…
Természetesen az embernek a szabadidejét is rá kell szánni, de én azt gondolom hogy ennyi idő alatt fel lehet szedni annyi tudást, hogy magabiztosan betölthesse egy kódermajom állást…
A felvételt egyébként bizonyos kompetenciákhoz mérik, ha a teszteken nem felelsz meg, úgy ítélik hogy majd nem fogsz tudni elhelyezkedni, akkor hiába tudod kifizetni a képzés árát, nem vesznek fel…
Egy egyetem minimálisan olcsóbb, vagy ugyanennyibe kerül, 6-7 félév.
És sokkal nehezebb, de mégis még az ELTE proginfóról is sokan úgy jönnek ki, hogy a matekben fejlődtek, azt nem nagyon tudják mire használni a munkaerőpiacon, de programozni meg nem tudnak…
Nyílván otthon, a szabadidejüket is erre kellett volna fordítani, de attól még nekem speciel ez így nem éri meg.
A nehéz matek számonkérés miatt lehet el sem tudnám végezni az egyetemet, illetve én mihamarabb dolgozni akarok…
Ha már szorgalmas kódermajom leszek, akkor majd összespórolok 7 milliót egy Open University informatikai szakra.
> mégis még az ELTE proginfóról is sokan úgy jönnek ki, hogy a matekben fejlődtek, azt nem nagyon tudják mire használni a munkaerőpiacon, de programozni meg nem tudnak…
Azért ezen most hangosan felnevettem.
A programozás = matek, még akkor is, ha itt most a halálba leszavaznak engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!