Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Inteoveltált pályakezdő...

Inteoveltált pályakezdő gépészmérnökként, milyen területen érdemes el helyezkednem?

Figyelt kérdés

Jövőre végzek az egyetemmel és introveltált alkat vagyok.

Milyen munkakör?

Állami, multi, vagy kis cég?

2021. okt. 25. 16:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%
Alapíts saját céget.
2021. okt. 25. 16:37
 2/21 anonim ***** válasza:
84%
#1 az miert jo? Hogy introvertaltkent neki kelljen meg a megrendelokkel is targyalnia? :)
2021. okt. 25. 16:38
 3/21 anonim ***** válasza:
22%
Alvállalkozóként is vállalhat munkát, akkor nem kell ügyfelekkel tárgyalnia.
2021. okt. 25. 16:41
 4/21 A kérdező kommentje:
Nulla tapasztalattal elég nehéz céget alapítani 😃
2021. okt. 25. 18:51
 5/21 anonim ***** válasza:
82%

A multiknál szinte fontosabb a jó kommunikáció és a csapatjátékos személyiség, mint a szakmai tudás.

Saját cégben egy jó darabig ne gondolkozz, mert nem fogod tudni eladni magad, introvertáltnak nem megy a marketing.

Egy állami vagy egy kis cégnek a szakember palántája lehetsz, sok fizetés nem lesz, de pályakezdőként egyébként sem szokott sokkal jobb adódni.

2021. okt. 25. 18:51
 6/21 A kérdező kommentje:
Csapatban szeretek dolgozni, ha jó a csapat, de persze az ember nem tudja meg válogatni a munkatársait.
2021. okt. 25. 19:03
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
#5 Miért kéne marketingelnie magát? EV-ként szerződést köt valami nagy céggel, aki kiosztja neki a munkát, mint alvállalkozó. Az EV meg röhög a markában, mert annyi lóvét akaszt le a multiról, amennyit nem szégyell. Ha írásban tud normálisan kommunikálni, meg egy-két telefont hajlandó megereszteni, akkor előtte áll az egész világ.
2021. okt. 25. 19:06
 8/21 anonim ***** válasza:
31%
De ha nem érdekli ez irányvonal, inkább sz.p az irodában ugyanazért a munkáért havi 400-ért... Akkor végülis lényegtelen, hogy introvertált-e, mert neki kell alkalmazkodnia a munkakörnyezethez.
2021. okt. 25. 19:07
 9/21 A kérdező kommentje:

Azért nem vagyok életképtelen😅

Tudok csapatban dolgozni és mobil hívást fogadni, emailt küldeni.

Csak sajnos nem vagyok vezető alkat és nincs határozott kiállásom.

2021. okt. 25. 19:45
 10/21 A kérdező kommentje:

Valamint engem a külső ingerek a rossz munkahelyi légkör nagyon befolyásol.

Nem tudok sokáig megmaradni ilyen helyen.

Dolgoztam már egyetem előtt és alatt is innen az önismeret.

2021. okt. 25. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!