Pályakezdő gépészmérnökként nettó fizetés Debrcenben piacvezető elektronikai multinál ?
Debrecenben meglehetősen képlékeny a helyzet: ha szerencséd van, akkor zsákkal is viheted a pénzt, ugyanakkor ha nem vagy elég ügyes, kevéssel is be kell érned.
Nagyon sok lehetőség van, és még több lesz, csak időben kell észbe kapni!
Mindenki a BMW-re fókuszál, pedig marha nagy lehetőségek vannak azon kívül is - ráadásul a BMW még nem súly a munkaerő-piacon.
A Lufthansa, a WIZZ már (most még kis részben) ott szervizeli az egyes gépeit, pár éven belül ez stabil munkalehetőség lesz, magasan kvalifikált mérnökök és szerelők számára... és ez csak egy, a sok közül (csak időben kell kibányászni a "háttérinfókat"...)
Ezzel egyetértek,hogy vannak lehetőségek egy tapasztalt,angolul jól beszélő mérnök számára,bár a 3-4 normális helyen kívűl nem igazán. (bátorkodom azt mondani,hogy az egyikben vagyok)
Azért a zsákkal való pénzmozgatást debreceni lakosként barokkos túlzásnak mondanám :D
Mondtam én hogy mekkora a zsák?!
Naugye:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!