Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dj-nek állni mennyire jó ötlet?

Dj-nek állni mennyire jó ötlet?

Figyelt kérdés

Mivel másod állásban csinálnám,és arra gondoltam hogy mennyire megerő "szakma"?

Most nem arra gondoltam,hogy "juj,most én leszek xy világhírű dj-je",csak szimplán idő elfoglalás,plusz pénz ártani nem árt.

#dj,szakma,zene,pénz,pénzszerzés
2021. okt. 25. 12:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha csak nem magadnak zenélgetsz otthon, akkor komolyabb befektetés. Kell ugyanis DJ vizsga, a jogdíjakról nem is beszélve.

[link]

Ezen az oldalon nagyon sok hasznos infó van és kérdezni is tudsz tőlük, ennél hivatalosabb infót máshonnan nem fogsz kapni.

2021. okt. 26. 08:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Sok más szakmához hasonlóan a DJ-zés is nagyon könnyen elérhetővé vált az Internet és a számítógépek térhódításával, ami szinte nullára csökkentette a belépési küszöböt. Tulajdonképpen mindenki le tud tölteni zene keverő, szerkesztő, stb. szoftvereket, meg zenéket és DJ-nek érezheti magát (meg fotósnak, meg videósnak, meg grafikusnak, meg írónak, meg még hosszan lehetne sorolni). Viszont attól, hogy tudsz valamennyire zenéket keverni, még nem leszel DJ, ahogy ha valamennyire tudsz fotózni/videózni/képeket szerkeszteni, még nem leszel fotós/videós/grafikus, stb.

Ha érdekel a műfaj, akkor foglalkozz vele, ásd bele magad, tanuld, ismerd meg a mélységeit, hogy mitől lesz jó valaki a szakmájában, mik a különbségek egyik és másik igazán jó szakember között, na meg azt is, hogy mindezzel hogyan tudsz te is befutni, mi kell hozzá és akár még megélned is sikerülhet.

2021. okt. 31. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!