Meglehet élni 3 felnőtt, 2 gyereknek ha a havi bevétel össz. 450 ezer ft, sajat lakas, hitel nincs?
Éhen halni nem fognak de nem is túl sok. Nekünk 800e van 1 gyerek, 2 felnőttre és nem túl sok azért ez se, igaz van 100e lakáshitel. Oké hogy rezsi kaja mennyi, de mindig van valami más. Gyerek beteg 10e, én is elkapom még 10e. Tönkremegy valami 60e, születésnap jön 20e, jön a tél csizma kabát kell a gyereknek 20e. Stb
úgy elröpködnek 100 ezrek simán
450 ezerből ez már gondot okoz.
Éhbér.
Remélem még nincs gyerek.
Megélni talán igen, de élni nem.
450-ből két felnőtt tud meglenni gyerek nélkül. Ahogy #1 írja, 800-ból két felnőtt egy gyerek épp megvan, ettől kevesebb pénzzel nem is szabadna gyereket vállalni.
Három felnőtt 2 gyerek ahhoz legalább 1 millió körül kellene.
Nagyon rosszul?
Nem vegetálunk tény, de ez messze nem egy hatalmas összeg..Lakáshitel kapásból -100e, rezsink ha fűtés is van kb -70e, kaja bevásárlás takarítószer stb(normálisan étkezve) 3 főre kb -150e, bölcsi a gyereknek -22e, nekem van még pár százezer diákhitelem amit havi 40 ezrével fizetek direkt, jövő nyárra kifut. 380nál tartunk.....Tankolás (ha tehetjük nem kocsikázunk főleg most nem, de van hogy muszáj) -20e. Már 400 a fele el is ment. Havi 20e megy a gyereknek megtakarítási számlára,és mint írtam mindig van plusz valami,ünnep, biztosítások, vagy akármi. Plusz néha nyilván az embet csak vesz ruhát, kozmetikai szert magának, gyereknek. Vagy elmegy ide oda, kirándulás, bármi, néha egy kajarendelés mert van hogy este 6kor állok fel a géptől hogy ma még nem ettem, és nincs időm főzni. Örülök ha a 200e körüli összeget el tudjuk tenni havonta, arra azért törekszünk. Ha nem fűtés szezon van 250et is. A félretett meg elmegy felújításra, nyaralásra pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!