Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A cégnél tudják detektálni,...

A cégnél tudják detektálni, ha másik országból dolgozom?

Figyelt kérdés

Rokonlátogatni mennék 1 hétre. Van net ott is. 100%-ban home office-ban vagyunk.

Kevés az online értezlet is szerencsére.

Észrevennék ha más IP-címmel stb jelentkeznék be? Elvileg használ VPN-t a céges laptop.

Eddig amikor valaki rákérdezett a vezetőnél az volt a válasz, hogy csak belföldről engedélyezett dolgozni. (De benne volt a "hivatalosan")

2021. okt. 22. 13:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondták, hivatalosan csak belföldről lehet, az azt jelenti, hogy senki nem figyeli, de nem adhatnak rá engedélyt. Nekem volt olyan ismerősöm, aki külföldről dolgozott multinál. Főnök látta facebookon, hogy külföldön van, és nem érdekelte. De amikor céges emailben megemlítette, akkor szóltak neki, hogy szabálytalan, és menjen vissza, vagy vegyen ki szabadságot.
2021. okt. 22. 21:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi ett végül? Én is hasonló szituban vagyok. Most csak 3 napot, de karácsony után szeretnék egy hetet maradni, és akkor nem vennék ki szabadságot.
2021. dec. 21. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!