Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy oldhatnám meg, hogy...

Hogy oldhatnám meg, hogy mégis a másik személy referáljon be, így én is részesednék a jutalompénzből?

Figyelt kérdés

Felkerestem egy ismerosom,aki annal a cegnel dolgozik,ahova szeretnek jelentkezni. Irt nehany szot, es azt is irta, hogy bereferalna, es a penzt megfeleznenk. Aztan voktak kerdeseim magaval a hellyel kapcsolatban,pozicioval stb. de aztan jo nehany napig nem irt semmit. Igy irtam egy masik ismerosomnek,mert az elso ismerosommel nem vagyunk kozeli baratok, es kicsit ugy tunt mintha nem is akarna segiteni.

Szoval irtam a masik ismerosomnek, aki mar tobb infot adott es irta,hogy be is referalna ,es o nem ajanlotta fel azt, hogy osszuk el a jutalompenzt.

Azt megjegyzem,hogy nem is gondoltam erre a legelejen ,hogy en is kaphatnek belole. Most kozben az elso ismerosom irt,hogy bocsoi,hogy nem irt nehany napig es hogy csak szoljak mikor ajanljon be.

Persze nekem is jol jonne ez a plusz penz,ha sikerulne is, szoval azon gondolkodom,hogy a masodik ismerosomnek mit mondjak,hogy megsem kell beajanlani,ugy hogy azert mar segitett is nekem, kuldott nehany infot...viszont o nem emlitette hogy felezne.

Nem szeretnem,hogy a masodik ismerossel rosszban lennek emiatt,hogy az elsot valasztom,foleg ha be is kerulok a cegbe. Viszont a penz nekem is penz.

Milyen kifogast talaljak ki,hogy a masodik ismerosommel ez ne legyen problemas, hogy megsem o ajanlana be?

Illetve akkor az elso ismerosomnek is mondani kellene valamit,hogy megis be kellene ajanlania...de az mondjuk mar msgoldhato

2021. okt. 8. 01:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Mond el nekik ezt
2021. okt. 8. 05:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el neki, hogy valaki már beajánlott, úgyhogy köszi.

Ami nekem nem tetszik ebben a történetben, hogy az a pénz nem neked jár. Ha valaki úgy dönt, ad neked belőle, lelke rajta, de azért másól ugyanezt elvárni túlzás. Mi lesz a következő lépés, a fizetéséből is kérsz egy részt, azért mert odamentél hozzájuk dolgozni?

2021. okt. 8. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!