Hol keressek munkahelyet?
Online a Profession és a Jooble oldalakon nézem már augusztus óta, már jelentkeztem is 30+ helyre, de eddig nem jártam szerencsével.
Rólam pár esetleg fontos információ. A régió Borsod/Szabolcs, egyetemen levelezőre járok, van felsőfokú angol nyelvvizsgám, nincs semmi szakmai tapasztalatom. Jogosítványom nincs, tehát bejárni is csak tömegközlekedéssel tudok, ami megint nem a legjobb a környéken, alig vannak buszjáratok még a közelibb városokba is, nemhogy még messzebb.
Ismerőseim nem nagyon vannak, a fizetés nagy része meg az útiköltségre fog akkor elmenni. Bár nem tudom mekkora a különbség a Burger King és a KFC között, de tegnap az utóbbiból elutasítottak.
Azt hiszem lassan meg kell szoknom hogy ez nem ilyen egyszerű.
Fejlemények.
Nos, a szüleim nem engednek az öntödéb, de szerencsére a helyi tésztagyárba vesznek fel januárban embereket. A probléma? Apám ma ment oda dolgozni és nagyon nem javasolja nekem.
Hát ez kész, én tényleg nem tudom mihez kezdjek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!