Ha a munkahelyem àpr. ota nem intezi a tappenzem es nem küldi meg az OEP-nek, milyen szerv segit ebben? Vagy keressek egy ügyvedet es fizessem?
Az mondjuk gàz hogy a fönököm meg aranyos cuki es mindig mondja nem erti a könyvelök/berszamfejtök miert nem intezik hivogassam öket.
(Azaz ö mossa kezeit meg sem mozdul nem segit semmit)
Nos hiaba hivom irogatok is nekik, fizetest ugye nem kaptam sem aprilisban sem majusban teljes havit a (baleset korhaz tappenz miatt)
Azaz 2 havi fizum irto alacsony lett amit azota is szivok, lakbertartozas stb.
Az OEP annyit segitett csak hogy elmondta hozzajuk nem erkezett be tappenzigénylésem. Azaz a berszàmfejtök be se küldték.
Masban nem segitett egyaltalàn.
Az oep nem fogadja el az alkalmazottol.màr beszeltem velük. Csak céges ügyfelkapun keresztül fogadja be a munkàltatotol.
A fönököm egy telefont sem vesz fel. Keressem en a könyvelöket hivogassam en irjak nekik en, ö nem erti miért ülnek rajta.
(Amugy szerintem is neki kellene ràjuk piritani es nem a kezeit szettarni elöttem szerencsetlenül, hogy ö nem tudja miert ilyen a berszamfejtés..)
Minden tappenzes papirom korhazi igazolas nyilatkozat megvan, most szkenneltem be az OEP hez hogy segitsenek ki az illetekes abban hogy meg kapjam végre a tappenzem.
Betegszabit sem kaptam.
Be vagyok jelentve az tény, mert a jarulékok fizetve vannak utanam SZJA meg Szocho stb.
A jogi linkeket atnézem köszi.
Csak neha latok végrehajtoi leveleket amikben kötelezik a cégeket kifizetesekre büntetésekre, azt nem tudom hogyan lehet eddig eljutni.
Pereljem öket be?
NEAK elfogadja ha a dolgozó viszi be a papírt, én is így tettem, mert hasonló segítőkész főnököm volt...
14 munkanap múlva kaptam meg a táppénzt
Most irtak a munkajogisak.(3.valaszolo 2.linkje)
Ök foglalkoztak vele!:)
Azt irtàk hogy tovàbbitottàk a megkeresésem az emberi eröforrasok miniszteriumànak mert ök az illetékesek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!