Budapesti BP-nél mennyi a reális bruttó bérigény egy pályakzedő pénzügyi elemzőnek könyvelés területen? Akármennyire is keresem, de nem találok sok infót erről.
Figyelt kérdés
Errőlre is köszönöm az infrmációt. Tartok tőle,hogy kisebb összeget írok, és azzal kiejtem magam...ha jóval kisebbet2021. okt. 18. 01:01
11/13 anonim válasza:
Ezt a túl alacsony dolgot nem értem. Én vsz. kérhettem volna többet is, amikor a mostani munkahelyemre jöttem dolgozni, de ezt úgy kezelte le a cég, hogy kapásból egy 50-essel többet ajánlott, mint amennyit kértem, és az első év végén kaptam egy elég csinos fizetésemelést. Nem kértem - gondolom annak akartak elébe menni, hogy azért a pénzért elmenjek máshova (mint ahogy el is mentem volna, ha úgy adódik).
12/13 anonim válasza:
530 sok lesz
Nekem nyáron azt mondták hasonló pozira BP-nél 490 a max 2 idegennyelvet kellett használni.
Szóval 400-450 ha angol kell és nemrég diplomáztál.
13/13 anonim válasza:
Írj be br. 450-et, ez nagyjából reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!