Havi 250 ezerért mi értelme van dolgozni?
Kérdező, van Ellátási lánc-menedzsment mester diplomád és szakmába vágó tapasztalatod?
Ha nincs, akkor nincs miről beszélni. :D
#17-es voltam.
" És ne úgy adjál elerhetoseget hogy önéletrajz kuldozgetes hanem személyesen kontakt módon."
Aztán miért adna neked bárkihez is elérhetőséget? Esetleg ne intézze el mindjárt, hogy fel is vegyenek 1M+ bruttóért? A többi Jóskát is úgy veszik fel, hogy jelentkezik egy pozícióra, interjú(k), stb.
Neked ezt dobta a gep kerdezo, ennyit sikerult elerned az eletben.
Nem mindenki lehet sikeres.
Nem a szülőknek köszönhetem és nem hazudozok. Attól, mert te felesleges dolgokra elvered és nincs pénzügyi kultúrád, attól még másnak van. A rezsi most a saját lakásomban is 15 ezer forint (4ezer az áram, 7ezer a távhő, 2 ezer a víz, 3 ezer a közös költség), míg alberletbdn laktam, ismétlem, másokkal együtt, külön szobába, akkor még ennyi se volt a rezsi, mivel több fele oszlott. Kajára meg sosem költöm el az egész havi fizum, mert minek? Minőségi alapanyagokat veszek és főzök itthon. Ruhára sincs szükségem mindem hónapra, nem gyerekek vagyunk már, hogy kikopik a térde vagy hogy kinőljük. Vegyél te is minőséginl ruhát és évekig is hordhatod.
Ezt a picsogást meg jó lenne abbahagyni, mert k.rva gáz vsgy kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!