A pedagógiai asszisztens kényelmes szakma?
Figyelt kérdés
Van egy olyan szakma, hogy ped.asszisztens. A tanárok alá dolgozik. Egy titkár és helyettesítő tanár keveréke. Kényelmesen ül az irodájában és excellezik, wordozik. Néha beugrik órára helyettesnek. Nem tart órát, csak gyermekfelügyel, kiosztja a feladatot. Olyan mint egy adminisztrátor csak jóval kevesebb munkával, mert ugye egy iskolában kevesebb munka van és részbe a tanárok végzik
Viszont ami a jó, hogy mindíg kiadják a szabadságot és évi 3.5 hónap szabadság van. (június végétől-aug végéig + téli szünetek 2 hét meg 1-1 hét évszakonként) Főnyereménynek túnik nem?
2021. okt. 11. 16:42
81/88 A kérdező kommentje:
Itt van pl holnap megy utoljára az ember és legközelebb augusztus 26-án. Hoppá!
2024. júl. 4. 11:29
82/88 anonim válasza:
Persze ez páromra is igaz, aki pedig csak képesítés nélküli recepciós. De mivel iskolai intézményi alkalmazott, ezért ugyanúgy jár neki pedagógiai szabadság.
84/88 A kérdező kommentje:
Most jár le a 7 hetes nyári szüntem. Fizetett szabadság. Hétfőn kezdünk. Juli 5-től voltam szabin. Emelték a pedagógus fizut, így mivel ped státuszban vagyok asszisztensi állással simám megvan a nettó 360. Szerintem ez így nem rossz. Mit gondolsz?
aug. 24. 13:08
85/88 anonim válasza:
Hogy a munkáltatód több törvényt is megsért, tehát ez alapján nem általánosíthatsz, sőt. Az ellenkezője következik belőle annak, amit gondolsz.
86/88 A kérdező kommentje:
Nem sért meg semmit. A tankerület is tudja. Mégis mi az ami szerinted problémás? :O
aug. 28. 16:49
87/88 anonim válasza:
A jogszabályok be nem tartása. Az pedig mindent elmond kis hazánkról, hogy a tankerület (is) a törvények felett áll.
88/88 A kérdező kommentje:
Ez a te magánvéleményed, mert nem ismered a törvényeket. Ha pedagógus végzettsége van és állományban van, akkor pedagógus a státusza. Pedagógus illetmény jár neki.
aug. 31. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!