A pedagógiai asszisztens kényelmes szakma?
Van egy olyan szakma, hogy ped.asszisztens. A tanárok alá dolgozik. Egy titkár és helyettesítő tanár keveréke. Kényelmesen ül az irodájában és excellezik, wordozik. Néha beugrik órára helyettesnek. Nem tart órát, csak gyermekfelügyel, kiosztja a feladatot. Olyan mint egy adminisztrátor csak jóval kevesebb munkával, mert ugye egy iskolában kevesebb munka van és részbe a tanárok végzik
Viszont ami a jó, hogy mindíg kiadják a szabadságot és évi 3.5 hónap szabadság van. (június végétől-aug végéig + téli szünetek 2 hét meg 1-1 hét évszakonként) Főnyereménynek túnik nem?
Na, drága kérdező: sikerült elhelyezkedned ped.asszisztensként?
Milyen a munka, mennyi a bér?
Mint a tanári bértábla. Egész nap fetrengek a külön számítógépemen a nyomtatómmal és nem csináélok semmit. Ma sem csináltam. Leléptem 14 30kor
Nyáron 8 hét szünet
Üdv!
Ez magyarul az "iskolatitkár" nem?
Kényelmesnek lehet, hogy kényelmes, bár ez iskolafüggő, valahol nem túl jó az infrastruktúra, meg az épület...
Viszont szerintem te leszel a tanárok lelki szemetesládája, meg a villámhárító is egyben, arról már nem is beszélve, hogy az adminisztrációban nem hibázhatsz, vagy ha mégis azt hallgathatod utána napokig.
A fizetésük gondolom nem jobb mint egy tanárnak...
Nem, ez nem iskolatitkár.
Egyébként kaptál 50 választ, miért emeled ki megint?
El lett mondva. Kényelmesnek kényelmes, de nagyon alacsony a fizetés. Ha van aki eltart, hát hajrá.
"Viszont ami a jó, hogy mindíg kiadják a szabadságot és évi 3.5 hónap szabadság van. (június végétől-aug végéig + téli szünetek 2 hét meg 1-1 hét évszakonként) Főnyereménynek túnik nem?"
Ez mekkora egy ordenáré hazugság! Gyerekeeeeeeek!
Melyik iskola ez konkrétan?
Több szakos tanárként megyek oda.
"Mint a tanári bértábla. Egész nap fetrengek a külön számítógépemen a nyomtatómmal és nem csináélok semmit. Ma sem csináltam. Leléptem 14 30kor"
Persze, hogy troll, ez nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!