Ahoz,hogy gazdag legyél,csak az az egy út vezet,hogy becsapj másokat ? (többi lent)
> Olyan tudásanyagot árulsz, ami sokkal olcsóbban is beszerezhető máshonnan, csak te az "énmárkáddal" marketingelve sokkal drágábban adod el?
Nincs ezzel semmi baj. Pl. a Tesco és a Spar is ezt csinálja, beszerzi a termékeket és eladja.
Részben én gyártom a tudásanyagot másokkal együttműködve, részben értékesítem.
"Meggazdagodni".
Pincérek 99%-a nem gazdag. Ugyan úgy az autószerelők sem. Szóval ezek rettenetes példák :D.
Étterem tulajdonosok esetleg. Illetve a műhelytulajdonosok. Ha már a példánál tartunk...
De egy pincérnek nem sok haszna van abból, hogy többet számláz... Azzal esetleg a tulajdonos zsebét tömi.
De én még olyat nem hallottam, hogy húúú deszép ez az 50 milliós S osztály, mivel foglalkozik ez az ember?? Hát pincér! / Hát autószerelő!
Szóval ezek tök hülye példák voltak :D.
És nem, nem kell mindenáron lopni, csalni, hazudni, simliskedni a "gazdagsághoz". Tudom hogy teljesen valótlannak hangzik, de meg lehet keresni legálisan, bruttó 1-2-3-4 millió Forintokat még alkalmazottként is idehaza (Vezetői pozícióban).
De vállalkozóként sem kell mindenképp átb@szni az ügyfelet, hogy menjen a szekér...
#15,16: Tehát nem a pincérkedésből gazdagodott meg :D. Piti szarházi volt, aki összekapart annyi pénzt, amit amúgy "becsületes" munkával ugyan úgy megkeresel. Aztán az összeherdált pénzt visszaforgatta a kocsmába.
Ennyire ne legyél elszállva az ismerősödtől. A legtöbb étteremtulajdonos pont ugyan olyan, mint amilyet leírtál. Tudják, ha jön a Nébih... Innen, vagy onnan...
Sógorom is pincér. Ugyan így trükközött a számlázással, visszajáróval. Aztán így, borravalóval, cigánykodással keresett mondjuk havi 300-400 ezret. Cseppet sem mondanám gazdagnak.
@15:54
Aztán esetleg jön egy piaci versenytárs, aki "Piti szarházi" módszerekkel előnyt szerez veletek szemben, és miatta lehúzhatjátok a rolót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!