Most akkor mi az igazság? Megéri e webcam modellnek lenni?
Hat ugyebar attol is fugg hogy hogy nezel ki, mit csinalsz stb stb.
Van akinek jol megy van akinek nem
Én is azt mondom, hogy attól függ. Hogy nézel ki, mit vállalsz, mennyit csinálod, milyen nyelveken beszélsz, stb.
Meg az is kérdés, hogy mi a célod vele.
Ez egy vállalkozás. Olyan mintha bármilyen más üzletet nyitnál. Lehet, hogy bejön és sok pénzt hoz, lehet, hogy nem megy és be kell zárni.
Nyilván fontos, hogy hogy nézel ki, bár nem klasszikus szépségek is találhatnak olyan ügyfeleket, akiknek valamiért bejönnek.
A legfontosabb azonban az, hogy mennyire tudja valaki magához kötni a nézőit, függőséget kialakítani náluk. Ehhez a kulcs pedig az idegen nyelv minél magasabb szintű ismerete, illetve hogy azt sugárzod a nézőid felé, hogy élvezed, amit csinálsz, jól érzed magad a kamera előtt.
Én operátorként eléggé benne vagyok a témában és bátran mondhatom hogy anyagilag teljesen megéri belevágni!
Ha kell segítség a kezdéshez akkor dobj egy üzit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!