Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi az igazság a pályaváltó...

Mi az igazság a pályaváltó programozókról?

Figyelt kérdés

Ugye aki pályaváltó eleve nem 20 éves, legalább 30+.

Arra vagyok kíváncsi lehetséges e juniorként, de idősebb korban állást találni.

Mi az ami, egy viszonylag idősebb kezdőt is hozzásegít egy jó állás elnyeréséhez?

2021. szept. 23. 08:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól tud programozni akkor talál munkát. Az programozói állások többségénél alapból gyakorlati feladatokat is meg kell oldani és az alapján döntenek. Ha nem tudod megoldani a feladatokat értelmeszerűen nem kerülsz be, ha megtudod oldani, jobban is mint a többi jelentkező akkor tiéd az állás.
2021. szept. 23. 08:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Első körben ne azért váltson pályát, mert a neten azt olvasta a nemzethy informatikai főtanács elnöke, hogy mindenki programozzon mert akkor kvasok pénzt fog keresni, hanem mert szereti csinálni.
2021. szept. 23. 12:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy novel talalkoztam az udvaron cigizes kozben az egyik legnagyobb budapesti cegnel. O azt mondta fogaszaton volt aszisztens de neki nem tetszett es at akart jonni IT-ba. O ennel a cegnel megcsinalta a mentor programot es elmondasa alapjan nagyon sokat tanult pluszba ezert a program vegen kapott allast. Akkor meg nem volt peojekten amikor beszeltem vele, de nekem ugy tunt hogy nem lesz gondja.
2021. szept. 23. 12:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen keres az ember jól programozással. Attól függ mennyi tapasztalata van, milyen cégnél helyezkedik el, milyen pozicíóba... :) Lehet milliókat keresni 10-20 év tapasztalattal .. kezdőként mára 400 bruttónak is örülni kell pl vidéken, bp-n meg 600 bruttó már pályakezdőként jónak számít. A tudást fizetik meg és pályakezdőként az még nincs ..
2021. szept. 23. 14:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 31 évesen lettem junior programozó. Egy egyetemi diploma és egy programozói gyakornoki munka segített elindulni a pályan.
2021. szept. 23. 22:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Van jó és rossz tapasztalatom.

Akinek megfelelő gondolkodásmódja (analitikus, problémamegoldó) van és mellette szerez gyakorlatot képzés közben ő el tud helyezkedni, néhány!!! esetben fel is tudja venni a versenyt az egyetemet végzettekkel, DE ez rengeteg meló.

Én azt gondolom más műszaki, természettudományos területről egészen sima a váltás, műkörmösből vagy hentesből viszont kb biztos nem lesz (jó) informatikus.

2021. szept. 26. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!