Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek tartsam meg a...

Szerintetek tartsam meg a doktori titulust a nevem előtt?

Figyelt kérdés

Jogász végzettségű vagyok.

Sajnos protekcióm és ismeretségem nincs, így ezzel a szakmával nem tudtam úgy elhelyezkedni, hogy abból szép összeg származzon.

Végül kiemelt kárszakértő állásban tudtam elhelyezkedni, ami igazán jól fizet, sokkal jobban, mint amilyen lehetőségeim lettek volna a tipikus jogász pályákon.

Magamban így végül is felmerült a kérdés: ilyen munkahelyen vajon előnyös-e, ha ott a doktor a nevem előtt? Nincs jogász munkatársam, így nem tudom őket megkérdezni.

Nem-e ciki, ha egy jogász doktor megy ki terepre kárszakérteni?

Ez a munka nem igazán illeszkedik a jogász végzettséghez. Így itt ez nem hiszem, hogy előnyös.

Ti mit gondoltok erről?

2021. okt. 10. 20:04
1 2
 11/11 anonim válasza:
74%
Egyik egyetemi oktatóm, mondta, hogy mindenképp érdemes használni a doktori titulust. Ha valakiről tudják, hogy dr.,sok esetben teljesen más bánásmódban részesül,mint az 'átlag',egyből partnere lesz mindenkinek.
2021. okt. 19. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!