Mennyi gondolkodási időt adnak a cégek gyakornoki állás esetén?
Ha hívnának, hogy megkaptam az állást, akkor hogyan kérjek gondolkodási időt, és ha rákérdeznek, hogy miért akkor mt mondjak? Azt gondolom nem célszerű mondani, hogy egy másik ajánaltra várok és csak ha azok nem vesznek fel akkor jövök ide...
És kb. mennyi ideig szoktak várni?
Szerintem úgy korrekt ha mondod, hogy van egy másik nyitott jelentkezésed is, aminél épp a visszajelzésre vársz.
Én mindig mondtam, kértem pár nap - egy hét gondolkozási időt és sose volt probléma.
2 vàlasztàsod van:
Sulis projektre és ahhoz kapcsolodó elfoglaltságra hivatkozol, ami mondjuk 1 hét mulva derül ki pontosan mennyi idődet veszi, el ez alapján fogsz nekik tudni vàlaszolni.
Második amit a 3#-s írt.
Egyébként bármi hozzászóló itt aginozálást meg stb. emleget, ne törődj vele, mert normális cégnél adnak időt gondolkodni, ha pedig nem akkor lehet érdemes elgondolkodni, hogy ez nem feltétlenül az a hely ahol szeretnél gyakornokoskodni.
Köszönöm a válaszokat!
A sulis projektes az jó ötlet. Viszont ha őszinte lennék és mondanám, hogy másik ajánaltra is várok, akkor azt hogyan lehetne úgy mondani, hogy ne ők tűnjenek a B választás? Mert ha nem lennének B opció, akkor minek várom a másik ajánlatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!