Mi értelme van a "csapatépítőknek"?
Figyelt kérdés
Őszintén szólva, nekem semmi kedvem nincs könyvelő marikával rajzolgatni, akit soha életemben nem láttam, és valószínűleg ezután sem fogok.
Miben "építi" ez a közösséget?
2021. okt. 9. 13:49
1/16 anonim válasza:
Albán hogy jobban megismerjük egymást.
2/16 A kérdező kommentje:
De ahhoz nem kell nekem dedós szintű dolgokat csinálni...
2021. okt. 9. 13:52
3/16 anonim válasza:
Csapatépítőnek megvan a haszna egyèbként, csak nem ebben a formában, hogy teljesen random területeken dolgozó embereknek tartasz ilyet.
Ilyen formában ez feleslegesen kidobott idő, erőforrás.
4/16 anonim válasza:
nincs. Építeni csak azt lehet aki hagyja. Aki csak bejár melegedni, mert nem tud magával amúgy mit kezdeni és mert meg kell élni valamiből, azt nem lehet fejleszteni és építeni.
5/16 anonim válasza:
A te példádban pl abban hogy tudjátok hogy "könyvelő marikával" matikával szurtok ki ha pl késön adtok le valamit, és nem csak egy név számotokra. Valami feladatott meg kell adniuk....
6/16 anonim válasza:
Tipikus vállalati bullshit. És mint olyan, valakinek az előmenetelét hivatott elősegíteni (jelen esetben a tréning kitalálójáét).
7/16 anonim válasza:
Annyi az értelme, hogy a csapatépítőt megtartó cégnek legyen bevétele, és hogy a HR fel tudjon mutatni vmi látványosat :D
8/16 anonim válasza:
Nektek semmi , valakiknek bevétel referencia ....
9/16 anonim válasza:
Nekünk pont ma lesz, visz a főnök kaja/pia + szórakozni. Én már csak az ingyen kaja miatt is elmegyek, mert nem tudok főzni. xD
10/16 anonim válasza:
A csapatépítő alapból nem rossz dolog, és valóban lehet haszna. Ehhez persze kell egy jól megszervezett csapatépítő, és egy olyan csapat amivel van értelme csinálni. Ha a kettőből legalább az egyik hiányzik, akkor tényelg semmi haszna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!