Tényleg annyira szarul keresnek a tanárok, hogy van, akiknek ki kell egészíteni a bérét, hogy meglegyen a minimálbér?
De ha bértábla szerint kapják a fizetést, akkor annál többet nem kapnak.
Nekem van 30 körüli tanár ismerősöm, aki az anyjával lakik, de nem gondoltam, hogy azért, mert ennyire rosszul keresnek. Azt hittem, legalább a nettó 200 megvan nekik.
Az hogy te mit gondolsz irrelevans, a piacra olyan minimalis a hatasod hogy az leirhatatlan...
Sose fogom megerteni hogy valaki miert lesz tanar, azt se hogy miert hianyzik az ambicio az emberebol...
Igen. A gyakornokok (0-2 év) bérét eddig is ki kellett egészíteni, hogy meglegyen a garantált bérminimum. Most már januártól a minimálbér is eléri. Most már az eggyel fentebbi szint (ped 1_ ebben vannak a legtöbben) bérét is utoléri januártól.
Engem 60 pedagógus vesz körül, de egy kezemen meg tudom számolni ki él jó körülmények között.
#8, és a hozzád hasonlóan gondolkodók! Remélem, érzitek, hogy ez a hozzáállás mennyire proli tempó.
De ha számotokra ez nem szégyen, akkor hajrá. Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!