Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Havi nettó 407 ezer ft fizetés...

Havi nettó 407 ezer ft fizetés jónak számít?

Figyelt kérdés

2021. okt. 6. 11:02
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
7%
Ahány ház annyi szokás.
2021. okt. 6. 12:09
 12/33 anonim ***** válasza:
32%
#10: elküldenéd dolgozni szülés után? Vagy abban az időszakban majd koplaltok?
2021. okt. 6. 12:25
 13/33 anonim ***** válasza:
85%

A budapesti bruttó átlagfizetés 2020 Q4-ben bruttó 502 614. Ez kedvezmények nélkül nettó kb 334 ezer forint. Tehát a tavalyi adatokhoz képest átlag feletti.

Forrás: [link]

2021. okt. 6. 12:30
 14/33 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem baromi jónak számít. Nekem a környezetemben egy banki vezető srácot leszámítva senki sem keres ennyit, sokan még a felét sem.
2021. okt. 6. 12:31
 15/33 anonim ***** válasza:
97%
12-es: CSED, Gyed, Gyes mond neked valamit?
2021. okt. 6. 12:35
 16/33 anonim ***** válasza:

#13: ez a statisztika elég torz, sajnos a hazai cégek nagyon jelentős része a mai napig szürkén foglalkoztat.

Katasok, vállalkozók, vagy szimplán ügyeskedők szintén nem szerepelnek benne, ahogy a részmunkaidősök sem (szintén a szürkefoglalkoztatás kedvelt formája).

2021. okt. 6. 12:37
 17/33 anonim ***** válasza:
73%
#14 milyen kornyezet ez, ahol tisztaban vagy mindenki fizetesevel?
2021. okt. 6. 12:38
 18/33 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem egy erős fizetés.

Azt én sem értem, hogy miért jön itt mindenki azzal, hogy "ha gyerekem lenne és feleségem, akiket el kell tartani". A feleségedet normál helyzetben nem kell eltartani, a gyerekekre így meg ketten juttok és mondjuk két ilyen fizetéssel már nem nehéz.

Szülés után a CSED jelenleg 100%, vagyis a feleségetek jobban fog keresni fél évig, mint szülés előtt. A GYED maximuma nem sok, de azért pont 170 ezer forint körüli összeggel több, mint a semmi. Illetve ha tudatosan készül rá az ember, tud olyan megtakarítási formát találni, amivel előre gondoskodhat erről az időszakáról. Szóval nem kell ezt túlspilázni.

2021. okt. 6. 12:56
 19/33 anonim ***** válasza:
36%

"Ha feleségem lenne,akkor miért kéne nekem őt eltartani?

A nők ugyanúgy dolgozhatnak,már nem az 1800- as években élünk."

Ha tudnád hány nő van úgy vele, hogy a férje őt tartsa el, aztán ő meg majd a háztartást vezeti! Sőt, olyan férfit is ismerek, aki azon síránkozik, hogy nem keres eleget ahhoz, hogy eltartsa a feleségét és így mindketten dolgoznak.

2021. okt. 6. 13:06
 20/33 A kérdező kommentje:
Én a közvetlen környezetemben egy ilyen házaspárról tudok,ahol a nő nem dolgozik,gyereket nevel,de a férje mindig ingyenélőnek hívja és emiatt sokat veszekednek.
2021. okt. 6. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!