Havi nettó 407 ezer ft fizetés jónak számít?
Figyelt kérdés
2021. okt. 6. 11:02
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
48 szavazat
2/33 anonim válasza:
Attól függ. Bolti eladónak nagyon jó. Kezdő üzleti elemzőnek jó. Senior szoftverfejlesztőnek kevés.
3/33 anonim válasza:
Ha csak a számokat nézzük, akkor nyilván átlag feletti. Én ennél valamivel többet keresek (500), és nekem bőven jó. Viszont ha lenne egy gyerekem, feleségem, akit el kéne tartani, nagyobb lakásba kéne költözni (nagyobb hitellel), akkor épphogy elég lenne.
Szóval sok múlik a körülményeken.
4/33 anonim válasza:
Mihez kepest?
Nekem nem lenne jo, masnak meg igen.
5/33 anonim válasza:
Attol függ hol.
Budapesten teljesen átlagos, Békésben vagy Szabolcsban kifejezetten magas.
6/33 anonim válasza:
Ha 4 órában vagy recepciós akkor kiemelkedő, ha nemzetközi kamion sofőr vagy úy, hogy 6 hetet kinn 1 et itthon akkor szánalmasan kevés.
7/33 anonim válasza:
Itt, a gyakorin ez egy elég rossz fizetésnek számít.
8/33 anonim válasza:
Ja amúgy itt gyakorin ez a heti 20 órás segédmunkás fizetése.
A valóságban amúgy jó.
9/33 anonim válasza:
Nekem kevés. Ha feleségem lenne akit el kell tartani mert lusta dolgozni és 2 gyerek akkor szánalmasan kevés. Így, hogy feleségem van aki dolgozik és 2 gyerek plusz lakashitel így pont jó.
10/33 A kérdező kommentje:
Ha feleségem lenne,akkor miért kéne nekem őt eltartani?
A nők ugyanúgy dolgozhatnak,már nem az 1800- as években élünk.
2021. okt. 6. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!