EPAM junior back end, front end, full stack álláshoz mennyi lehet a reális bérigény? (brutóbban)
Az EPAM rég nem az a színvonal ami volt évekkel ezelőtt. Felhígult, már mindenkit felvesznek. Én nem mennék oda.
Fizetést br 4-500k között ugyan megkapod, de máshol többet is kapsz.
Köszi a válaszokat!
#2 az nem is lenne rossz :)
#3 mi a nagy különbség az 500K meg 550K között? :D Nem mondták, hogy mennyi lenne a maximum amit neked adnának?
#4, EPAM-ra gondoltam, mert láttam, hogy tömegével veszik fel a juniorokat akik viszonylag hamar 1-3 év múlva mennek is máshová, tehát ugródeszkának használják... Szerintem azért vesznek fel ennyi embert, mert egyre több munkájuk van, növekszik a cég, már nem engedhetik meg maguknak a válogatást :D talán..
Hova lehetne még jelentkezni ahol megadják ezt legalább a br 450K-t? És más cégek is elismernék a hasznosságát?
Juniorból nem kell nekik sok. Régi probléma, hogy a kezdőket nagyon nehéz eladni projektre. Senki sem azért outsourceol, hogy az ő projektjén tanulják meg a szoftverfejlesztést a kezdők sajnos ...
Ahogy #6 is írta, seniorként jó, ha cégen belül külföldre akarsz mozdulni. A másik, amire még jó, az a feladatkörben feljebb lépés. Tehát, ha be vagy ragadva valahol senior poziba, náluk nagyon gyorsan tudsz kapni saját csapatot, mehetsz architectnek vagy válthatsz management irányba. A fizetésed és titulusod nem fog változni. Tipikusan legalább 1 évig a következő szinten a következő feladatkörben kell teljesíteni, hogy a munkaszerződésedben is átírják a szereped és kapj valami emelést. Illetve az előléptetési procedúra is nevetséges, főleg magasabb szinteken.
Önmagában, ha csak a fizut nézzük, akkor mindig nagyon könnyű lesz náluk jobb helyet találni. Legalább nem lesz golden handcuffs probléma.
"Felhígult, már mindenkit felvesznek. Én nem mennék oda."
Én sem mennék oda. Anno szerettem volna bekerülni, mert vonzó munkahelynek tűnt. Aztán voltam interjún, 5 kör (HR, angol, online teszt, szakmai interjú, próbanap) után közölték, hogy nincs a szintemnek megfelelő pozi. Aztán végigtoltam náluk egy tanfolyamot, ami után állásajánlatot ígértek. 3 hónapig hozzám se szóltak, majd újból lenyomták ugyanazt a szakmai interjút, amit korábban, két órán keresztül "vallattak". Ezután megint 2 hétig semmi, majd kértek egy bérigényt, amit túl magasnak tartottak. Egy hónappal később másik helyen többet kaptam, mint amit nekik mondtam.
Röviden: nekem az Epam hatalmas csalódás.
#9, hát ez hihetetlen, nem tűnnek túl korrektnek, egyébként mennyit kértél, ha nem titok amire azt mondták, hogy túl sok? te voltál aki az 550K-t is írta?
Illetve, hogy érted, hogy nem szóltak hozzád? Tehát így nem tréningeltek semmit? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!