Ha elég alacsony a bérigényem, be tudom magam trollkodni az IT szakmába kevés tudással is?
Itthonról dolgoznék, frontendet tanulgatom most, html css JS.
Nettó 800 forintos órabéért is dolgoznék :D
Lennének cégek akik rámharapnak az olcsóságom miatt és engem bíznak meg mondjuk a weboldaluk elkészítésével?
Ha valaki keves penzert NEM csinalja meg a munkat, azzal nem a ceg csak bukott.
Annal az is jobb, ha nem is kezdik e megcsinalni. Ugyanaz a nulla lesz az eredmeny, de legalabb penzbe nem kerult.
Na Bazsi ezt megkaptad.😂
"Miért ne lenn esélyem?
Mert ostoba vagy, mint a föld."
Év beszólása! 😂
Gyakornoki pozícióra van esélyed. Főleg, ha egyetemista vagy. Én egyetemista vagyok és fél év programozás tanulás után adtak munkát. (Nem infós szakon vagyok)
Szóval nem lehetetlen, de valamit azért fel kell mutatni. Ha gyorsan tanulsz, az már előny. Mert ha két hónap alatt behozod amit nem tudsz ők ki tudnak nevelni magunknak egy szakembert belőled.
Persze ehhez nagy szerencse kell. Vagy egy egyetem, mert ott nagyon figyelik, hogy kiben van lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!