Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy vesznek az ember ilyen...

Hogy vesznek az ember ilyen házakat?

Figyelt kérdés
[link] Ez a háza 120 millióba kerül egy nem túl népszerű kerületben és még csak luxusnak sem mondható. De az átlagos Pesti házak ilyen 100 millió környékén vannak a lakások meg 50 millió környékén. Mégis mi a fenét kell ahhoz csinálni hogy legyen egy ilyen ház és ne adosodjon el az ember egy életre. Nyilván bérből és fizetésből nem lehet ennyi pénzt összegyüjteni. Ez csak úgy érhető el ha az ember havi nettó 2-3 millió forintot keres.
2021. okt. 4. 13:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem, 2001ben a XI kerület akkor még külső részén volt. Most az üres telek eladható 120ert gyorsban , és 180-220at akartam írni,de szerintem alulertekeltem. Ez ilyen, és szerintem más is járt így.
2021. okt. 4. 15:25
 12/14 anonim ***** válasza:

"15-ért adtuk el 7 éve, és mekkora hülyék voltunk, mert ma 25-30-ért megy az a kategória"

Ott valami nem stimmel, ettől nagyobb volt az áremelkedés! Én 6 éve vettem 8 millióért a lakásomat, most 24-ért simán el lehetne adni. Ha akkor lett volna 15 millióm (amiért akkor még házat lehetett venni), akkor most egy 40-45 milliót érő házban élnék.

2021. okt. 4. 16:11
 13/14 anonim ***** válasza:
odamegy és azt mondja, hogy itt van 70 milla azonnal átutalom vagy árulhatod tovább 2 évig.. szerintem a többség belemegy az azonnali 70 millába. Főleg ha már régóta hirdeti
2021. okt. 4. 17:57
 14/14 anonim ***** válasza:
#13: Azért 70 és 120 között elég markáns különbség van, mondjuk 100-ért biztos odaadná, esetleg 90-ért, de 70 az már nagyon karcsú.
2021. okt. 4. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!