Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik álláshirdetési szöveg...

Melyik álláshirdetési szöveg szokott bosszantani?

Figyelt kérdés
2021. okt. 1. 05:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Versenyképes fizetés egyértelműen, gyűlölöm ezt a kibszott titkolózást a fizetésekről itthon egymás közt és álláshirdetésben meg főleg...
2021. okt. 1. 13:25
 12/17 anonim ***** válasza:
98%

Ahol letegeznek már a hirdetésben továbbá:

#bejelentett munka

#bérigény megjelölésével

#terhelhetőség, stressztűrés

#pozíció

#dinamikus csapat

2021. okt. 1. 17:39
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"pörgős, fiatalos csapat"

"versenyképes fizetés"

+ ahol a leendő munkatárs feladatait felsorolva kiderül, hogy lényegében 2-3 ember munkáját akarják elvégeztetni 1 emberrel, 1 fizetésért

2021. okt. 1. 19:56
 14/17 A kérdező kommentje:
"Ezen felül amikor extra erőfeszítésre van szükség, azt mindig jutalmazzunk aprósággal (pl.:csoki)"
2021. okt. 3. 05:31
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Saját szememmel láttam álláshirdetésben, hogy "a vezetőség iránti alázat"!
2021. okt. 3. 07:44
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Női munkánál: "jó fizikum" -anyád!

"Családias légkör" - valóban kamu szokott lenni általában.

Most nemrég voltam "családias "légkörű családi vállalkozásnál állásinterjún. Állítólag mindenki jó fej,és minden csúcsszuper.

Férjem elvitt kocsival,neki már kívülről se tetszett...de azért bementem,én h.lye becsületes...

Bent szűk,levegőtlen helységek,köhögős irodai dolgozó járvány idején maszk nélkül (élelmiszergyártó cégnél)szórta a bacikat.Főnök lánya elhintett egy szöveget,miszerint a dolgozók közül ketten elkéretszkedtek korábban,és "mi ez itt,szálloda? "-szimpatikus megnyilvánulás volt...

Minimálbéres bejelentés.

Végül férjem javaslatára lemondtam.Írtam üzenetet főnöknek,válaszra se méltatott...igazán baráti 😒 de én voltam olyan jó fej,hogy szóltam neki,mert az interjún panaszkodott,hogy 10 jelentkezőből egy se ment el,és nem is üzentek,nem hívták.Én megtettem,kár volt...

Ennyit a családias hangulatról.

Továbbá: "jó problémamegoldó képesség" -akkor az is f.sza hely lehet...😕

2021. okt. 3. 20:42
 17/17 anonim ***** válasza:

Jaja, azt képzelik pénzesék, hogy rabszolgavásáron vannak!

Nekik jár, aztán majd a többit valahogy elcsalják...

Jó lenne, ha már kinyílna az embereknek a szemük, de mit várhat itt az ember, ahol kiló krumpliért veszik a szavazatot..

Nézzétek meg ezt: (nem politikai videó).

https://www.youtube.com/watch?v=S33pgMdOX1o

Minden világos lesz utánna!

2021. okt. 5. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!