Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan, aki kereskedelemben...

Van olyan, aki kereskedelemben dolgozott es a kasszazas nagyon rosszul ment?

Figyelt kérdés
2021. szept. 30. 01:58
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

Igen. Én

Jól meg is aláztak munkatársak többször. Meg persze beszóltak a vásárlók is milyen hülye vagyok.

2021. szept. 30. 05:57
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

Mi azon bonyolult ?

Üdvözlöd a vásárlót

99.99 százalékban a csíkot elhúzod a fény előtt ami csippanassal jelez hogy jó.

Kiir egy számot, ezt kimondod érthetően.

Megkérdezed kártya vagy kp de ha a kártyát lengeti akkor az se.c

Ha kártya odateszi a géphez a vevő és beuti a kódot. Nem te, a vevő

Odaadom a blokkot és elköszönsz.

Ha kp annyi hogy a szám kimondása után pl tizenhetezer negyesszaz forintnal az egy huszast, te nekiallsz , negyszazhoz hogy ezer legyen 600at adsz, kimondod tizennyolcezer, majd rájössz hogy kettő kell a 18 hoz hogy húsz legyen adsz kétezret.

Nem kell kivonnod semmit se kell. Alapvetően ha 1 és 20 között ismered a számokat akkor össze lehet hozni a feladatot.

2021. szept. 30. 07:19
 3/4 anonim ***** válasza:
49%
Nekem 2 hónapig minden zsír volt, de utána valamit módosítottak a kasszagépeken és már nem lehetett utólag okosba törölni tételeket. Egy ideig még ment managerjelszóval a refundolás, de több kollega megbukott vele, úgyhogy inkább munkahelyet váltottam. Szóval ha nem megy ne erőltesd, ha vannak átvevőid, akkor érdemes lehet inkább átkérni magadat raktárba. Attól függ, mit forgalmaztok, ha könnyen elpasszolható és nem körülményes a tárolása, akkor egy próbát megér.
2021. szept. 30. 10:47
 4/4 Hussaro Hungaricus ***** válasza:

Vegyesboltban vagy élelmiszeráruházban azért az első hozzászólásnál bonyolultabb a kasszázás. Igazából nem ezzel van a probléma, hanem azzal, hogy nagy a felelősség és minden apróságra figyelni kell - számolni már régóta nem, azt a gép automatikusan végi, legalábbis ha jól ütöd be a visszajárót és a vevő nem variál.

A probléma a rengeteg termékkód betanulásával van, amiket persze gyakran módosítanak és sok esetben felismerni is nehéz a terméket mondjuk többféle paprika (vagy alma vagy ezernyi péksüti) amik csak árnyalatokban különböznek.

A főnök meg figyeli, hogy elég gyors vagy-e.

A végén stimmelnie kell a kasszádnak...

2022. jan. 25. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!