Leszázalékoltként 6 vagy 8 órában hol helyezkedhetnék el kereskedelemben?
Figyelt kérdés
8 évet dolgoztam Tescoban, de ott csak 4 órában alkalmaztak. Arufeltöltői gyakorlatom van. Időközben megszereztem az Élelmiszer és vegyiáru eladói végzettséget, de hátrány hogy kasszázást nem vállalnék. Egy kisebb butikban is kell kasszázni, de fontos hogy jól elmagyarázzák, talán úgy vállalnám. Viszont az üzemorvos nem engedélyezné nekem a kasszázást mert felelősségteljes munkát nem végezhetek a betegségem miatt. De jó vagyok a vásárlókkal való kommunikációban, a fizikai munkàban, arufeltöltésben. Hova adjam be a jelentkezésemet? Penny, Lidl, Aldi alkalmaz leszázalékoltakat? 120 ezernél többet szeretnék keresni, mert most takarítóként annyit keresek 8 órában, de ebből nem lehet megélni. Gimnáziumi érettségim is van. Előre is köszönöm a válaszokat!2021. júl. 28. 12:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!