Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha gyakornokként kezdek, de...

Ha gyakornokként kezdek, de nem végzem el az egyetemet, akkor kirúgnak?

Figyelt kérdés
A gyakornokság feltétele, hogy nappali tagozatos hallgató legyek. Ez megvan. Tegyük fel, hogy jelentkezek, de mégsem tudom elvégezni az egyetemet. Közben viszont a vállalatnál mondjuk átkerülök Junior pozícióba. Akkor ki kell rúgjanak vagy hogy van ez? Dolgozhatok tovább diploma nélkül?

2021. szept. 28. 14:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
38%

"beragad a képzési rendszerbe"

egyszerűen imádom az ilyen kijelentéseket.

Az ragad be, aki magasról tesz a tanulásra. Lehet bármit mondani, de ez legenda. Aki el akarja végezni időben, az el is fogja.

1.5-2 év gyakornokság egyáltalán nem biztos h junior szint, és 3 év alatt sem feltétlen leszel senior. Majd a vezetőség eldönti, hogy mikor léptetnek elő.

2021. szept. 28. 19:02
 12/16 anonim ***** válasza:
95%

"1,5-2 év gyakornoki tapasztalat már bőven junior szint. Onnantól 3 év az már senior is megvan."

A senior még főállásban sem 3 év általában a junior után, nem hogy gyakornokként.

2021. szept. 28. 19:27
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem, nem az ragad be, de ezt nehéz elmagyarázni. Én úgy jöttem egyetemre, hogy régen már egyszer elkezdtem a szakot. Azóta változott a világ, változott a tanterv, minden. Sok tárgyat el tudtam fogadtatni, viszont az egymásraépülések miatt alig lehet haladni, csoda, ha a szűrőszintek által meghatározott krediteket sikerül összegyűjtenem. Mellette bejött a covid is, rengeteg választható tárgyat nem indítanak/indítottak. Az online oktatás egy kalap sz.r volt, pofára adták a jegyeket. Na mindegy, aki ezt nem éli át, az nekem ne pofázzon róla, hogy csak szorgalom kérdése, köszi.
2021. szept. 28. 19:29
 14/16 anonim ***** válasza:
80%

"Na mindegy, aki ezt nem éli át, az nekem ne pofázzon róla, hogy csak szorgalom kérdése, köszi."

2016 óra folyamatosan eyetemre járok nappali tagozaton (második diplomámat csinálom most, nem az elsőt húzom azóta), szóval akkor én pofázhatok, ugye? Mert szerintem is csak szorgalom kérdése.

2021. szept. 28. 19:47
 15/16 A kérdező kommentje:
Újrakezdted te is? Megváltozott közben az oktatási rendszer?
2021. szept. 28. 19:58
 16/16 anonim ***** válasza:
35%
Nem értem (de szerintem senki más sem) hogy újrakezdeni miért nehezebb egy szakot mint elkezdeni a nulláról...
2021. szept. 28. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!