Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magyarországon lesz valaha...

Magyarországon lesz valaha annyi a fizetés, mint nyugaton?

Figyelt kérdés
2021. szept. 27. 20:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10. Ahogy a fizetésed is a duplája. Nem te írtad? Akkor végtére ugyanaz a felállás.
2021. szept. 27. 22:07
 12/20 anonim ***** válasza:
Így igaz, de kifejtettem miért is jobbak sokkal a külföldi bérek még így is, sajnos azt a részt ignoráltad :(.
2021. szept. 27. 22:15
 13/20 anonim ***** válasza:
#9 ha Budapestbol indulsz ki, akkor gondolom van annyi eszed, hogy szinten fovarossal hasonlitod ossze.
2021. szept. 27. 22:16
 14/20 anonim ***** válasza:
13. A stílusodon változtass kérlek. Én sehol nem személyesítettelek, tégy te is így. Azért írtam a Mucsajröcsögét, mert feltehetőleg pont te nem a fővárosokból indultál ki, az átlagfizetéseket is figyelembe véve. Azzal továbbra se értek egyet, hogy olcsóbb itt az élet, más kérdés, hogy nem is drágább. Nyilván az egyéni igényektől is függ.
2021. szept. 27. 22:29
 15/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem olcsóbb az élet, sőt. A benzin például nálunk a legdrágább. Az Mucsajröcsögén is annyi. Egyébként meg a kérdésre a válasz soha. És hogy miért nem? Mert a nyugat gyarmata lettünk. Nincs magyar vállalkozói réteg, csak nagyon kicsi. Az összes nagyobb cég a külföldiek kezében van. Ha ugyanannyiba kerülne a munkaerő, mint náluk, mégis miért hozná ide?
2021. szept. 27. 23:08
 16/20 anonim ***** válasza:
15. Nem ezt mondtam én is? Aztán én kaptam meg az agyatlan jelzőt. De tény, az autó nem létszükséglet, szemben mondjuk az élelmiszerrel, aminek a minősége is hagy némi kívánni valót maga után idehaza.
2021. szept. 27. 23:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát pont, hogy Mucsajröcsögén létszükséglet az autó. Ki sem tudsz mozdulni a faluból nélküle, mert nulla tömegközlekedés. És most már nem az a világ van, hogy mindenki helyben dolgozik valamit, bejárnak az emberek a nagyvárosokba.
2021. szept. 27. 23:30
 18/20 anonim ***** válasza:
Igazad van, ezzel egyetértek.
2021. szept. 27. 23:34
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért az ingatlan árak összehasonlításához tegyük azt hozzá, hogy ha a hazai minimálbért atszamoljuk a jelenlegi euró árfolyamon akkor lehet, hogy 400 euró sincs ám meg. Szóval ehhez képest baromi magasak az ingatlan árak. A szlovák minimálbér 50 ezer ftal magasabb mint a hazai ha jól tudom.
2021. szept. 28. 20:08
 20/20 anonim ***** válasza:
19. Jól tudod. Nekem az a gyanúm, az itt válaszolók többsége csupán azzal van tisztában, amit a tévében hallott, vagy valamelyik netes cikkben olvasott. Sokszor tévesek az ott leírt információk. Mondjuk nem csoda, ez ömlik állandóan a királyi tévéből, hogy "jobban teljesítünk".
2021. szept. 29. 04:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!