Melóznátok helyben nettó 130-140 ezer forintért szülőkkel élve, vagy tengődnétek inkább albérletben Pesten kicsit jobb fizetésért?
BAZ megyében lakom, mamahotel formátumban. A környéken nagyjából ilyen fizetés elérhető és ennek is örülni kell.
Vajon megérné Pesten albizni és ott melózni? Úgy tudom ott a mosogatófiúk is 200 nettót keresnek, vagy többet.
Igaz itt zanyuval élve a költségeim is alacsonyak, anyámnak elég ha a kajába adok bele, tehát igazából tudok spórolni itthon. Havi 80-90 ezret ha melózom.
Nem vagyok benne biztos hogy egyáltalán megérné költözködni, annyi esetleg hogy a nők nem röhögnének talán ki ismerkedéskor hogy anyuval élek 30 évesen.
Szerintetek?
Ajánlom az Univerz Holding Zrt-t.
Tisztességesen elszámolnak mindent, a legjobb helyeket ők kapják politikai közelségük miatt.
Szabit 12 órában fizetik. Ünnepnap dupla órabér.
Átlag 252 órával számolhatsz. Januártól meglesz a 260-270 nettó a semmittevésért. Teljesen bejelentve!
13: 250 óra azért rohadt sok... bár ha nem kell semmit csinálni akkor kibírható.
tudsz bővebben esetleg onnan infókat?
252 óra soknak tűnhet, de abból 60-80 órát alvással töltesz!
Hétvégen egész nap döglesz, filmezel, eszel, gyakorizol, mert az irodisták hétfőtől-péntekig dolgoznak. Semmit nem kell csinálni.
Állás:
Jelenleg átlag 245 nettó a bér. Teljesen bejelentve. De jövőre úgy is emelnek.
A többit már leírtam.
Na en dolgoztam 24/48-ban. 24 órat "dolgozol" es utana 48 ora szabad.
Ugy nez ki pl, h mesz hetfon reggel 9-re es "dolgozol=ott vagy" kedd reggel 9-ig. Utana 48 ora szabad es majd utana csutortok mesz reggel 9-re megint es pentek reggel 9-kor fogsz vegezni.
Olyan kell, ahol ejjel tudsz aludni, napkozben eltevezgetni/elfilmezgetni/telefontnyomkodni/stb.
En 2018-ban dolgoztam ilyen helyen, akkor 900ft/ora netto volt.
Szoval: 10nap×24ora×900ft=216.000 ft.
(Persze lehet, h ugy jon ki, egy honapban 11 nap esik rad, vagy csak 9)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!