Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van-e olyan 8 órás állás,...

Van-e olyan 8 órás állás, ahol sikeres lehetek?

Figyelt kérdés

Szeretek új dolgokat kitalálni, talán azt lehetne mondani, érzékem van az aktuális pld. kulturális trendekhez.

Többször találtam már magam utólag visszatekintve a "megmondó ember" szerepében, akire aztán mások hallgattak.

Tisztában vagyok azzal hogy ez mennyire visszatetsző sok cég számára, mert nem olyan embert keresnek, aki megmondja a dolgokat, hanem aki elvégzi. Van bármi esélyem, vagy csináljak valamiféle önálló vállalkozást?

Ha nem gond, részletesebben nem szeretném kifejteni, de azért igyekszem válaszolni ha lennének kérdések.

2021. szept. 26. 17:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
51%
Tuti megoldás, lebabázol, aztán még behajtani sem tudnak rajtad semmit, mert a gyerekre hivatkozva még te leszel az áldozat. Javasolnám én is a tréner, kócs és hasonló kamu lehúzásokat.
2021. szept. 26. 20:12
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszi, de az nem érdekel. Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.
2021. szept. 26. 20:16
 23/25 anonim ***** válasza:
#6 A szemeben nem az. Csak egy sima alkalmazott. A cégtől függ ugyanúgy, mint egy sormunkás.
2021. szept. 26. 20:29
 24/25 anonim ***** válasza:
Ha amúgy nem értesz semmi kézzel foghatóhoz akkor ez a jó vagyok dolgok kitalálásában képesség nagyjából a nullával egyenlő.Elsőnek kell valamilyen használható tudás,tapasztalat majd utána lehet felhasználni ezt a képességedet.Most ott vagy ahol egy motivációs videó kezdődne egy befutott emberről "mindig tudtam hogy nagy tetteket fogok véghez vinni" csak ennél a mondatnál nem jutottál tovább.
2021. szept. 26. 21:22
 25/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, abban igazad van, hogy jelen pillanatban úgy érzem, stagnálok. Azt azért nem mondanám, hogy nem tettem le semmit az asztalra, mert az távol áll a valóságtól.
2021. szept. 26. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!