Van-e olyan 8 órás állás, ahol sikeres lehetek?
Szeretek új dolgokat kitalálni, talán azt lehetne mondani, érzékem van az aktuális pld. kulturális trendekhez.
Többször találtam már magam utólag visszatekintve a "megmondó ember" szerepében, akire aztán mások hallgattak.
Tisztában vagyok azzal hogy ez mennyire visszatetsző sok cég számára, mert nem olyan embert keresnek, aki megmondja a dolgokat, hanem aki elvégzi. Van bármi esélyem, vagy csináljak valamiféle önálló vállalkozást?
Ha nem gond, részletesebben nem szeretném kifejteni, de azért igyekszem válaszolni ha lennének kérdések.
Igen, megítélésem szerint viszonylag jó az angolom. Informatikával nem szeretnék foglalkozni, de köszi szépen 13, hasznos volt a válaszod.
11-es, igen, lehet, akarni kell, viszont a bevételkiesésre gondoltam elsősorban, amikor az ember elmegy szülni.
Ja hát ez így a semmi kategória, bocsi
Milyen garanciát és legfőképp pénzügyi biztosítékot tudsz adni annak, aki befektet az ilyen kívülállónak, mindenféle alap nélküli tippjeire?
"például olyat, hogy milyen könyvet lenne érdemes színházra adaptálni, amelynek sikere lenne."
Ilyen és ehhez hasonló ötletekből akkor lehet megélni, ha az adott területen (jelen esetben pl. színházigazgatóként, rendezőként, színházi társulat vezetőjeként, vagy max. valami társterületen pl. a filmiparban) sok év tapasztalatod (esetleg pluszban szakirányú felsőfokú végzettséged IS) van. Senki nem ekzdi úgy, hogy egy 1 éves "gyorstalpaló" után megmondóember lesz.
Ha viszont észt osztani szeretnél végzettség, komolyabb tudás és tapasztalat nélkül, akkor tudok (viccen kívül) egy neked nagyon jó szakmát: Kommunikációból és alapszinte pszichológiából jól felfejleszted magad abban az egy évben (nem feltétlen iskolarendszerű képzéssel), és elmész motivációs trénernek, vagy valami hasonló kamu sarlatánnak.
Nyilván van ebben tapasztalatom, az egy éves képzést válaszképp írtam, mert hamarosan szülni szeretnék. Mondjuk úgy majdnem két évtizedes tapasztalatom van benne.
Nem osztani szeretném az észt, csak látom, hogy többször jól ment. És őszintén szokatlan ehelyett egy 8 órás munka, ahol egyáltalán nem ezzel foglalkozom és beleszólásom annyi van, amennyire a cég kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!