Ha most 22 évesen nettó 300 ezret keresek úgy, hogy az szja elvisz kb. 60 ezret, akkor januártól kb. 360 ezret fogok keresni?
Figyelt kérdés
2021. szept. 26. 16:16
11/26 anonim válasza:
Aztán májusban visszafizeted... [link]
12/26 A kérdező kommentje:
Itt most a családok adóvisszatérítéséről van szó, amit te linkeltél. Én meg a 25 év alattiak SZJA mentességéről kérdeztem. Az más tészta.
2021. szept. 26. 17:22
13/26 anonim válasza:
Attól még nem állja meg a helyét a 11. sem, családokénál sem úgy van..
14/26 A kérdező kommentje:
Hát az meg a másik
2021. szept. 26. 17:31
15/26 anonim válasza:
#13: De, jelen állápot szerint pontosan jól írta a 11-es. Valóban az igéretek, tervezetek, előrejelzések, jóslások, tippek, becslések szerint megkapják az adókedvezményt és nem kell semmit visszafizetniük, de ez még nem hivatalos.
16/26 A kérdező kommentje:
De a 25 év alattiak szja mentessége volt a kérdés.
2021. szept. 26. 17:45
17/26 anonim válasza:
Tudok olvasni. Arra reagáltam, amire TE is reagáltál, hibásan.
18/26 anonim válasza:
Meg lesz ezeknek a böjtje. Most elszórnak mindent, azt is, ami nincs. Egyszer vissza kell majd tölteni a tárat. Ha mázlink van, tőlük veszik el és sitten kérnek bocsánatot, ha nincs szerencsénk, akkor nekünk kell visszafizetni. Csodák nincsenek. 25 év alatt is tudhatnád már.
19/26 anonim válasza:
#8 innen lehet nagyon pofára esni. Mindenki pótolható, majd 1x rájössz te is. Nálunk a regionális igazgató 25 évet töltött a cégnél. Aztán kb 2 nap alatt kipaterolták onnan.. ő is jóba volt mindenkivel.
20/26 A kérdező kommentje:
Rendben van, 19-es.
De most a kérdés nem ez.
2021. szept. 26. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!