McDonald'sban milyen beosztások vannak?
Figyelt kérdés
Hamarosan az egyik McDonald's étteremben fogok dolgozni, és úgy tudom hogy a beosztást maguk készítik. Ez azt jelenti, hogy pl ha én 8-16-ig szeretnék dolgozni, akkor tudok úgy is menni, vagy valami egyéb, előre megírt beosztások közül kell választani? Ha igen, konkrétan milyenekből?2021. szept. 25. 11:58
1/5 anonim 

válasza:

Beosztást az egyik műszakvezető készíti el, amelyiknek ez a feladata. Ő dönti el, hogy te melyik nap mikor mész. Ha főállású vagy, akkor éjszaka is kell menned, attól függően, hogy van-e éjszakai műszak (plázákban nincsen). Általában havonta egy hétvége szabad. Ha diák vagy, akkor lényegesen nagyobb szabadságod van a beokérelem ügyében, a napszakot meg a napot is megválaszthatod.
2/5 anonim 

válasza:

Felvettek, de mèg azt sem tudod hogy vannak ott a műszakok?
Általában 2-3 (3 ha van èjszaka) műszak van, ès az egyik Műszakvezető írja a beosztást. Állandó 8-16 szerintem nem fog működni ott.
3/5 anonim 

válasza:

Hogy a francba lehet úgy elfogadni egy állást, hogy azt sem tudod milyenek a műszakok?
4/5 anonim 

válasza:

2-es! Nincs ilyen, hogy 3 műszak, csúsztatott műszakok vannak 8 órában, pl. 6-tól, 7-től, stb. stb. Minél nagyobb az étterem annál inkább változatosabb a beosztás. Az éjszakás az 22-06-ig van általában, oda meg főállásúakat osztanak be, diák max. önszorgalomból éjszakázik, de az ritka.
5/5 anonim 

válasza:

Gondolom diákszövetkezeten keresztül mész. Ha van valami dolgod felhívod őket időben(!), hogy ekkor meg akkor nem tudsz menni vagy így-úgy szeretnél menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!