Mi a véleményetek McDonald'sban való munkavállalásról?
Figyelt kérdés
Pályakezdőként, első munkahelyemnek szánnám a mekit, egyik budapesti éttermét. Szakács végzettséggel rendelkezem, illetve érettségivel.
Milyen munkakörülményekre lehet számítani? A bérezés ilyen kvalitásokkal rendelezve milyen lehet?
Kezdőként valószínáleg hova osztanának be szerintetek?
Illetve fontos kérdés (régi rendes éttermi gyakorlatból kiindulva), hogy a munkarendemet meg tudom választani (tehát pl. nappalos, éjszakás, stb), vagy kényszerűen van kiosztva?
Semmilyen konyhai ismeret nem kell a Mekihez, és semmivel nem fogsz többet kapni mindenki másnál emiatt. Nincs jobb opció szakácsként?
2021. aug. 22. 22:32
4/14 anonim válasza:
Diákmunkának jó, ha nincs más.
2021. aug. 22. 22:38
5/14 anonim válasza:
dolgoztam ott masfel honapot diakkent most nyaron
fizu eleg fos, nekem 1050 netto oraber, 6 utan +30%,10tol reggel 6ig +40%
neked valszeg tobb lenne mert eleve belvarosba felvesznek mert 18 felett vagy, ott az alap netto oraber 1200 korul van, plusz toled nem is von le a diakszovetkezet semmit.
2021. aug. 22. 22:54
6/14 anonim válasza:
ja es akkor mesz dolgozni amikor akarsz, magadnak jelolod ki a szabadnapokat, es azt h amelyik nap melozol, mikortol mikorig ersz ra ugymond
2021. aug. 22. 22:56
7/14 anonim válasza:
Szakácsként ha érdekel a szakma biztos, hogy nem mekibe mennék. Még csak az sincs, hogy első munkahely de legalább szakmailag lehet fejlődni.
2021. aug. 23. 05:47
8/14 anonim válasza:
Én semmi esetre nem mennék mekibe
2021. aug. 23. 11:43
9/14 anonim válasza:
Szerintem nem olyan rossz munkahely, nekem jó tapasztalataim vannak. Az elején trénerek fognak betanítani, egy idő után mindent meg kell tanulnod, nincs olyan, hogy csak egy helyre raknak be mindig, de persze ha mondod, hogy hol szeretnél lenni, azt figyelembe veszik. A szakács végzettséged itt semmit nem jelent, végzettség nélkül is simán megtanulható minden. Te döntöd el nagyjából, hogy mikor akarsz dolgozni, az alapján csinálják a beosztást, amit a dolgozók beírnak. Ha kedves műszakvezetőket és kollégákat fogsz ki, akkor szerintem egy teljesen korrekt munkahely.
2021. aug. 28. 14:59
10/14 anonim válasza:
Pályakezdésnek jó. Engem az első nap dresszingelni raktak be, azóta megtanultam mindent a konyhán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!