Magyarországi MC Donalds-ban dolgozok. Van esély rá hogy ki jussak Amerikában az egyik MC Donalds-ban dolgozni?
Figyelt kérdés
2021. szept. 8. 22:57
1/7 anonim válasza:
Igen, ha van amerikai állampolgárságod vagy bármilyen jogcímed ott dolgozni.
Ha semmilyen nincs, akkor remélem viccnek szántad a kérdést. Munka útján nagyon speciális, keresett szakértőként lehetne csak kijutni amit helyben nem tudnak pótolni (pl. valami egyetemi kutató vagy, amivel ott nem foglalkozik senki), ekkor a munkahely intézi a dolgokat.
2/7 anonim válasza:
Simán.
Én texasba melóztam benzinkutasként 6 évig.A vízum letelte után bújkáltam évekig de megérte!
Legjobb kalandjaim az Usa-ban voltak életemben.
35F
3/7 anonim válasza:
Nem lehetne előtte rákeresni a kulcs dolgokra ezen az oldalon?
4/7 anonim válasza:
ne ábrádozz. amerikába jöttem :D egy haverom 0 nyeltudással kiment a szüleivel akik 60 körüliek azóta is pizzázóban dolgozik
6/7 anonim válasza:
Próbálj szerencsét zöldkártyalottón.
7/7 anonim válasza:
Sajnos fizikai munkára nem adhatnak olyan módon vízumot, mint a szellemi munkákra, és még ott is vannak limitációk. Tehát ebből kiindulva sajnos jó eséllyel nem. Viszont ha minden álmod ez, írj egy lelkes emailt az amerikai központnak és kérdezd meg, hogy van-e valamifajta Global Talent program, hátha kivételt tesznek, és ha manager vagy itthon is, akkor talán erre hivatkozhatnak, hogy a te szakértelmedet nehezen találnák meg az USA-ban, csak ez extra munka nekik, és a legtöbb munkáltató emiatt nem bátorítja a dolgozókat, hogy menj bármerre és átveszünk, azt esetleg egy Big4 megteszi még érted, mint pl az EY, vagy Deloiette, de a McDonald's sajnos bárhol talál dolgozót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!