Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felvettek egy beszerzési...

Felvettek egy beszerzési gyakornoki pozira, mennyi a reális fizetés?

Figyelt kérdés

Amit tudni kell róla: billingual prociciency elvárt angolból, feladatok között pedig ezek vannak: stakeholderekkel kapcsolattartás, adminisztráció, költségelemzések készítése, kis tenderek teljes körben történő önálló lebonyolítása, nagyobb tenderek támogatása

Felvettek, minden teszten (Excel, Iq, Angol, Managerrel való beszélgetésen) megfeleltem, közöltek, hogy szívesen dolgoznának velem, jelezték, hogy küldjem el, mennyi a bérigényem.

Ezen teljesen meglepődtem, mert azt hittem, hogy gyakornokoknak fix pénzeket adnak a cégek. (diàkszövetkezeten keresztül lennék foglalkoztatva).

Nyilván örülnék, ha valami jó fizetést tudnék kapni, a tapasztalatszerzés mellé, de szerintetek mégis mennyi lehet reális?

2021. szept. 20. 20:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
81%
En teljesen megertem, hogy tok meno most ez neked, de ettol fuggetlenul, gyakornok vagy. En is kaptam 700 ezres laptopot gyakornokkent, kezembe nyomtak ugyanugy mint a rendes munkavallalonak, mert nem tesznek kulonbseget a munkaeszkozok kiosztasaban (es ez igy van rendjen!) viszont tovabbra is gyaki vagy, kezdo, az angol ilyen helyeken mar alap, az angolul kiirt pozi alap. Egyszeruen legyel turelmes magaddal, es orulj a melodnak, biztos sokat fogsz tanulni. Nem mindenki beszolni szeretne itt, akitol olyan valaszt kapsz ami nem tetszik teljesen. Beszerzesre gyakit talalni konnyu, mert hosszabb tavon monoton melo, netto 1400 oraber pedig szuper lehetoseg. Diploma utan ha maradhatsz, emelni fognak ugyis.
2021. szept. 21. 16:51
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked is a válaszod! Elsőszámú szempont a fejlődés, illetve munkatapasztalat az önéletrajzba, csak kicsit meglepetésként ért, az hogy nem fix összeg van, hanem kérdezik mennyit kérek. Megfogadom a tanácsaitokat, az igényt illetően.
2021. szept. 21. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!