Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felvettek egy beszerzési...

Felvettek egy beszerzési gyakornoki pozira, mennyi a reális fizetés?

Figyelt kérdés

Amit tudni kell róla: billingual prociciency elvárt angolból, feladatok között pedig ezek vannak: stakeholderekkel kapcsolattartás, adminisztráció, költségelemzések készítése, kis tenderek teljes körben történő önálló lebonyolítása, nagyobb tenderek támogatása

Felvettek, minden teszten (Excel, Iq, Angol, Managerrel való beszélgetésen) megfeleltem, közöltek, hogy szívesen dolgoznának velem, jelezték, hogy küldjem el, mennyi a bérigényem.

Ezen teljesen meglepődtem, mert azt hittem, hogy gyakornokoknak fix pénzeket adnak a cégek. (diàkszövetkezeten keresztül lennék foglalkoztatva).

Nyilván örülnék, ha valami jó fizetést tudnék kapni, a tapasztalatszerzés mellé, de szerintetek mégis mennyi lehet reális?

2021. szept. 20. 20:10
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm az elírásos meglátásokat, tényleg mutatják az angoltudásomat, tudjàtok a f és c a magyar kiosztású billentyűzeten egymás alatt van. Indirect beszerzésről lenne szó, fleet services, well-being services kategóriában egy multinál.

Nyilvàn lehet élcelődni az elírásomon, de ettől függetlenül valószínűleg jobban tudok angolul, mint te Kedves Válaszoló.

2021. szept. 21. 03:10
 12/22 A kérdező kommentje:

8#

Eleve angolul lett meghírdetve a pozi. Szerinted stakeholder managementre mit kellene írjak magyarul? Kérlek segíts valami szép szó megtalálásában. Írhattam volna, hogy kétnyelvű jártasság? Ez sem hangzik túl jól. Feladatokat, pedig értelemszerűen lefordítottam magyarra.

2021. szept. 21. 03:16
 13/22 A kérdező kommentje:

8#

Még annyit, hogy miért egyszerű ügyintézői munka lenne, (?) mikor teljes tendereket, neked egyedül kell megcsinálj ( kockázatelemzés, költségelemzés, fizetési módok optimalizálása, versenyeztetés, tárgyalás, stb.).

2021. szept. 21. 03:20
 14/22 A kérdező kommentje:

Többieknek, pedig csak annyit tudok

írni, hogy lehet ironizálni a képességeimen, meg, hogy a vállalatnál, hogy írjàk azt a bizonyos szót, de elsőként angolul kellene jól megtanulni, másodsorban egy piacképes diplomát szerezni, harmadsorban nem itt Gyakori Kérdéseken tölteni az időt, ahol a saját sikertelenséged miatti fusztráltságot jössz levezetni másokon, amire még ráadáskènt, más indokot sem találsz, mint, hogy telefonról elgépeltem 1db szót.

2021. szept. 21. 03:31
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Bilingual-t is elírtad

Amúgy nem vettek fel, csak átmentél a teszteken. Fel akkor vesznek, ha kapsz egy formális ajánlatot

2021. szept. 21. 05:07
 16/22 anonim ***** válasza:
91%
Reális amit írtak. Nem hinném, hogy te fogod az import tárgyalásokat folytatni diákszövetkezeten keresztül... Csak így jobban hangzik.
2021. szept. 21. 07:30
 17/22 anonim ***** válasza:
85%
Na, megbántam, hogy megpróbáltam megvédeni.
2021. szept. 21. 07:38
 18/22 A kérdező kommentje:
Nincs szó importról, mert szolgáltatásokat kell "beszerezni". Nyílt tenderek vannak alapvetően, fizetési feltételekről, egyéb technikai paraméterekről szól a "tárgyalás alapvetően". Írtam, hogy kisebb tenderekről van szó, mint például egy 70 darabos edzőterem bérlet igény vagy hasonló, és nem valami több millió eurós tender. Egyébként gyakornokokat jellemzően diákszövetkezeteken keresztül foglalkoztatnak, a kedvező adózási feltételek, jogi környezet miatt. Kétlem, hogy ha tényleg egy egyszerű adminisztrációs munkakör lenne, kapnék hozzá egy iphone 11 pro-t, meg egy MacBook air-t, illetve egy 5 körös kiválasztási folyamaton kellett volna végigmenni.
2021. szept. 21. 08:26
 19/22 anonim ***** válasza:
88%

Furcsa, mert valóban nem szokás gyakornoki pozicioknal a bértárgyalás, adottak szoktak lenni a bérek. Legalább is ahol eddig dolgoztam ott minden gyakornoknak azonos volt.

Mivel egy olyan pozinak hangzik amivel sokat tudsz tanulni, nehogy veletlenul azon csússzon el a dolog hogy túl magas összeget mondasz be. Nem tudom hogy mennyit adnak mostanság, de az említett 1400-as munkabér reálisnak tunik.

Az angol miatt meg nem tudom hogy miért vegzaljatok a kérdezot, én is a munkám során csak azt használom, de az autocorrect kényelme miatt kisse visszafejlődött a helyesírásom. De pont azért nem jelent problémát mert nem kell kézzel levelet írni, szóval az Outlook elvégzi helyetted a piszkos munkát.

Az indirekt beszerzés sajat felelősségi körrel, projektekkel pedig baromira nem ügyintézés kategória.

2021. szept. 21. 08:59
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 19#, illetve mindenki aki korrekt választ adott.
2021. szept. 21. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!