Szerintetek mennyi lenne az ideális fizetés?
Most érettségizek, felsőfokú angol nyelvvizsgával már rendelkezem. Levelezőre megyek nemzetközi gazdálkodásra, a cég ahol dolgoztam nyaranta, ajánlott állást jövő nyártól kezdődően, beszerző munkakörbe. A feladatommal még nem teljesen vagyok tisztában, de valószínűleg napi 85% felett kell majd angolt használnom. Jelenleg jó kapcsolatom van a főnökséggel, részben emiatt, illetve az angol tudásom miatt ajánlottak állást. Érettségi után lesz az interview. A cég nem multi, illetve nem BP, de megyeszékhely.
Szerintetek mi lenne reális fizetés?
Eddig nettó 180 körül kaptam, segédmunkásként ugyan itt tavaly nyáron. (168 órával)
A válaszokat előre is köszi!
Elsősorban olyanok válaszát várom akiknek van valami közük a témához, olyan válaszokra, hogy "kérj minél többet" és társai nem tartok igényt. Köszi!
Győr nagy múltú multi cégek az egyik bruttó 600 K, a másik bruttó 455K.
Középvállalkozások Győr-Abda, beszerzés bruttó 320-330 K
Mivel még az egyetemet is csak most kezded majd (SZIE?), ez remek lehetőség neked...
Itt normálisan betanítanak majd, de egy diplomástól már elvárják hogy tudjon mindent magától.
Budapesten, diplomásként sem lehet 300 nettónál sokkal többet keresni beszerzőként, maximum nagyon sok éves tapasztalattal...
Szóval így, hogy nem is BP-n lesz a munkahelyed, még nincs diplomád és teljesen kezdő vagy, még csak nem is másodéves leszel, nem hinném hogy nettó 200-nál sokkal többre számíthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!