"Teljes munkaidős" babysitter munkáért szerintetek mennyi az ideális fizetés egy hónapra?
Sziasztok!
Első kérdésem fentebb olvasható.
Másik kérdésem az lenne, hogy szerintetek ha nem tudok azonnal kezdeni a családnál, akkor ezt már a telefonos beszélgetés során (még a személyes találkozás előtt) célszerű jelezni, ugye? Mennyire hátrány? Sajnos manapság szerintem egyből senki nem tud kezdeni, kivéve ha épp nem dolgozik az illető...
Válaszokat köszönöm! :)
A fizetésre vonatkozó kérdésedre nem tudom a választ, de utána tudsz nézni a neten az órabérüknek(napibérüknek, stb.
A kezdésre vonatkozólag azt tudom tanácsolni - hacsak nincs már lebeszélt munka - hogy egyszerűen kérdezz rá, hogy mikor kellene kezdeni és akkor megtudhatod úgy a kezdési időpontot, hogy nem jössz ki eleve hátrányosan a helyzetből. Pl. lehet, hogy csak 2 hét múlva és az már talán Neked is jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!