Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkával lehet 300ezer...

Milyen munkával lehet 300ezer forint feletti fizetést kapni?

Figyelt kérdés

Műszaki egyetemi végzettségem van.

Szeretem autót vezetni.

Szeretek emberekkel kommunikálni, de sok ember előtt előadást már nem nagyon szeretek tartani, habár lehet abba is bele jönnék.

Valamint a könnyű fizikai munkát is szeretem.

Szóval van olyan munkahely, ahol néha autóval is kell menni nem csak egy telephelyen lenni 8 órát, emberekkel lehet kommunikálni és maximum könnyű fizikai munka😃

2021. szept. 18. 08:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a műszaki egyetemi végzettség? Ez valami általános semmire se jó szakma? Vagy van valami rendes szakirány benne konkrétan?
2021. szept. 18. 08:38
 2/7 anonim ***** válasza:
33%
Gyári munka gépkezelés. Én is szeretek autót vezetni, de egy munkahely nem biztos, hogy azt nyújtja amit szeretsz mégis meg kell csinálni. Az emberek többsége nem szereti a munkáját, de abból él. Sokszor dönteni kell mi a fontosabb: Szeresd amit csinálsz vagy a jó fizetés.
2021. szept. 18. 09:24
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Nem azért, de kb bármelyik műegyetemi diplomával. 300 ezer nem olyna magas fizetés, mérnököknél ez kb a kezdő mér környéke.
2021. szept. 18. 09:58
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Bármelyik műszakis diplomával… bármelyik autógyár műhelye megfelel a kritériumaidnak
2021. szept. 18. 10:55
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

Gazdasági diplomácal.

Gyakornokként megkeresek nettó 250-et heti 40 órában.

2021. szept. 18. 10:59
 6/7 anonim ***** válasza:
87%

Biomernokivel

A férjem lánya 400 nettóval kezdett így

2021. szept. 20. 18:05
 7/7 anonim ***** válasza:
19%
Apámnál. Mondjuk én 1,5 millába vagyok 4 órásba, de jöhetsz Pestre ha vidéki vagy
2021. dec. 29. 11:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!