Igaz lehet, hogy ilyen munkára nettó 320ezret fizetnek?
Évente?
Az még úgy kb. reális is.
Itthon kizárt. Itthon simán találsz bárkit aki fele ennyiért megcsinálja vagy olcsóbban.
Külföldön reális is lehet főleg ha csak feketén csinálja.
Nyergesen. Komárom-Esztergom megye.
"Itthon kizárt. Itthon simán találsz bárkit aki fele ennyiért megcsinálja vagy olcsóbban."
Az van, hogy minden munkáltató egy kategóriával jobb munkavállalót akar egy kategóriával rosszabb fizetésért, mint amiről a munka szól. Mintha legalábbis 2006ot írnánk, vagy valami ilyesmi.
Aztán meg nem állnak sorba az emberek.
Egy multinál egy sima melós megkeres bruttó 450-500 ezret. Akkor zsebbe most ne kérne el valaki nettó 360at?
Persze akik dolgoznak is, nem azok akiknek 2 havonta új munkahelyük van.
Hol fizetnek ennyit?
Én betanított munkákra gondoltam. Azt nem hiszem hogy a ganè hordás szakmunka. Még azt el tudom képzelni, hogy valami gazdagabb ismerős fizetgethet közös megegyezéssel egész jól, ha a birtokán rendet tart.
nem szabad elhinni ennek a nyergesi baromarcúnak egy szavát se
azt tudom elképzelni, hogy pár órás alkalmi munka volt ez, amire kapott valamekkora összeget, amit felszorzott egy teljes hónapnyi munkaidőre
De állítólag már nem iszik, megjavult, szorgalmas.
egy ilyen tróger sosem változik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!