Mennyit keres az országban most egy HR-es?
Úgy érzem, hogy nagyon túlzó, amit írsz.
Konkurencia figyelés miatt linkedinen be van nekem állítva a hr kategóriájú hirdetések. Konkrétan 100 hirdetésből 1 az, ahol 100+ jelentkező van, az átlagos jelentkező szám 10 alatt van. Nyilván ezeket a pozikat máshol is hirdetik, de az itt nem jelenik meg.
Amúgy igen sok hr pozit hirdetnek linkedinen Magyarországon, majdnem 1000 hirdetés van fent jelen pillanatban.
Milyen hr szerepekben van tapasztalatod? Mennyi? Melyik városban keresel munkát?
"IT Security and Data Privacy Compliance Manager
Randstad Sourceright Budapest, Hungary
3 weeks ago 72 applicants
See who Randstad Sourceright has hired for this role"
Én úgy tudom, hogy az applicants jelentkezőket jelent, és küldhetnék még ilyeneket, amiből én itt 72-öt látok.Lehet, hogy rosszul értelmezek valamit.Ahogy ìrtam, akár 60-100 jelentkező is lehet, nem azt irtam, hogy feltétlen ez a jellemző, habár több pozinál is magas jelentkező számot láttam mostanában hasonlókat, de biztos sok olyan is van, amelyre csak 10 körüli jelentkezés van.
“ IT Security and Data Privacy Compliance Manager
Randstad Sourceright Budapest, Hungary
3 weeks ago 72 applicants”
Ez mióta hr pozi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!