2/13 anonim válasza:
130 ezer. Budapesten vagy ny Mon egy lyuk garzon bérleti díját sem lehet ebből kifizetni. Végzés után 25 évesen ebből sztem nem lehet egy életet elkezdeni.
3/13 anonim válasza:
30+ év munkaviszonnyal ilyen 240 ezer nettókat keresnek, az a plafon...
4/13 anonim válasza:
Hasonlo a berezese a tobbi betanitott munkaehoz.
6/13 anonim válasza:
Megalázóan kevés. Annyira, hogy nem is éri meg a tanári pálya, tömegesen hagyják is ott az emberek.
7/13 anonim válasza:
Pontosan 154.000 nettóban. Ebből 140 ezer a bérminimum miatti kiegészítés, illetve a 10%-os tavalyi bérkiegészítés. Így nettóban 154 lesz a vége.
Ez tuti...sajnos.
Minősülés után (2 év) 178.000, utána nem nő csak nagyon minimálissal 3 évente.
8/13 anonim válasza:
Igen ez valóban így van, hogy keveset keresnek csak nem értem hogy van mindegyiknek kertes családi háza 35-40 évesen és hogy mehetnek évi kétszer külföldre nyaralni.
9/13 anonim válasza:
#8 hany ezer tanart ismersz? Vagy van statisztika errol?
10/13 anonim válasza:
6 tanár ismerősöm van, 35-40 év körül. Nem az ujjamból szoptam a választ.
Oké vágom, hogy adnak órákat sulin kívül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!