Gyakornokként hibázni?
Figyelt kérdés
Gyakornok vagyok egy multinál pénzügyi elemzés területen.
Sgy hete dolgozok valami és most vettem észre hogy egy figyelmetlenség miatt az egészet elrontottam,elölről kellene kezdeni,de már mindjárt határidő.
5 hónapja dolgozom itt,eddig még nem igazán hibáztam. Most írom a szakdogát+van még 2 tárgyam,nagyon nehéz volt ez a hét annyifele figyelni.
Nagyon félek elmondani holnap a főnökömnek hogy az egészet rosszul dsináltam,az én hibám,elölről kell kezdeni. Viszont ha nem szólnék,akkor átnézésmél még később derülne ki,nem lenne idő már újracsinálni.
Mit tennétek a helyemben? Rettegek,hogy emiatt az egy hiba miatt kirúgnak.
22F
2021. szept. 16. 20:29
31/34 anonim válasza:
Végül is igen. A szép titkárnő eleve be indít. Utána már nem baj ha kicsit öregebb a főnök asszony. És akkor két legyet ütnék egy csapásra
32/34 anonim válasza:
Ne parazz ra ilyenekre, sz o hibajuk is hogy nem ellenoriznek megfelelően egy gyakornokot. Ha barmilor barmit elrontasz, jelzed es kesz.
33/34 anonim válasza:
Szólni kell. Ha arányaiban nem jelentős, akkor ne törődj vele. Ők sem nagyon fognak. Egy 100 milliárdos cégnél pár száz ezer, 1-2 millió csak kerekítési hiba.
34/34 anonim válasza:
Vedd hozza azert azt a koltseget is, hogy havonta uj palcat vegyenek az oreglanynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!